DAMIR KRAJAC Cropix
VATRENI MAESTRO

Modrić žalio za propuštenim, dotaknuo se i suca: ‘Znam ga, već sam navikao na njegovo suđenje‘

‘Zadovoljni smo jer dobili smo neke nove igrače, Martina, Peru... Samo tako neka nastave‘
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 16. listopad 2024. 07:23

Kapetan Luka Modrić žali što Hrvatska nije slavila u Varšavi, ali u prvi plan stavlja pozitivne činjenice dviju listopadskih utakmica u kojima su osvojena četiri boda te je plasman u četvrtfinale vrlo blizu.

- Šteta što nismo pobijedili jer mogli smo sve riješiti. Mislim da smo zaslužili pobjedu, ali kad primiš tri gola... Zabili smo tri u gostima, a nismo dobili utakmicu, to je teško prihvatiti, međutim što je tu je. Izgubili smo dva boda, ali opet je u našim rukama sve za prolaz u četvrtfinale. Bilo je dosta, stvarno dosta dobrih stvari, iako su se ponovno dogodile neke situacije, možda je to bio mali pad koncentracije koje su nas koštale. Mogli su se izbjeći pogoci Poljaka. Trebali smo bolje reagirati u nekim trenucima. Na kraju je rezultat 3:3, ali idemo dalje – kazao je Luka na Nacionalnom stadionu u Varšavi prije nego što je reprezentacija krenula na avion.

image
DAMIR KRAJAC Cropix

Dvojben je bio crveni karton koji je sudac Španjolac Alejandro Hernandez dao Dominiku Livakoviću.

- Ne volim pričati o sucima. Izbio je loptu, u tom produžetku možda ga udario, ali po meni to nije crveni karton. Iako morao bih vidjeti snimku da bih mogao bolje komentirati. Međutim, bilo je dosta situacija gdje je sudac možda mogao bolje suditi. Znam ga iz španjolske lige, navikao sam se na njegovo suđenje – nasmijao se Modrić pa na opasku kako nema dobra iskustva, nastavio:

- Nećemo o tome. Što je tu je, neću, nema smisla trošiti riječi na suce. Bilo je puno, puno dobrih stvari, ali šteta tog gola na kraju prvog poluvremena. Vratili smo ih u igru. Da smo otišli s 3:1 na odmor sigurno bi bila drugačija utakmica u drugom poluvremenu.

image
DAMIR KRAJAC Cropix

Prve pogotke za reprezentaciju zabili su Petar Sučić i Martin Baturina.

- Je, mislim da su odigrali stvarno dobru utakmicu i Petar i Martin. Sigurno bismo imali šanse za još koji gol da nismo posljednjih petnaestak minuta igrali s igračem manje. Možda bismo došli do pobjede, a ovako smo se morali braniti i čuvati rezultat. Zadovoljni smo jer dobili smo neke nove igrače, Martina, Peru... Samo tako neka nastave, pred njima je velika budućnost – jaku najavu dao je kapetan.

Linker
16. listopad 2024 09:21