Luka Modrić

 NIGEL KEENE/Dppi Via Afp
JE LI MOGUĆ PREOKRET?

Modriću stigla nova ponuda, nude mu 100 milijuna eura za dvije sezone: ‘Ozbiljno razmišlja o odlasku‘

Iako je objavljeno da je pristao na produljenje s Realom, hrvatski kapetan i dalje je tema spekulacija
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 11. lipanj 2023. 13:54

Luka Modrić i dalje je tema najvećih svjetskih medija. Iako je prije nekoliko dana izašla informacija da je kapetan hrvatske reprezentacije potpisao novi ugovor s Real Madridom koji još nije službeno objavljen, brojna izvješća renomiranih novinskih kuća sugeriraju da Saudijci ne odustaju od njegova dovođenja već ovog ljeta.

U Saudijsku Arabiju ovih je dana otišao Modrićev suigrač iz Reala Karim Benzema, koji će za dvije godine ugovora s Al-Ittihadom zaraditi nevjerojatnih 400 milijuna eura.

U Arabiji je i Cristiano Ronaldo, dok je Lionel Messi odbio najveći ugovor na svijetu i potpisao za Inter Miami.

Španjolski Tiempo de Juego piše kako će Modrić dobiti ponudu koju je ‘gotovo nemoguće odbiti‘. U slučaju Modrićeva odlaska, treneru Carlu Ancelottiju na raspolaganju bi od veznjaka ostali Toni Kroos, Aurelien Tchouaméni, Eduardo Camavinga i Federico Valverde, a pred realizacijom je i dovođenje engleskog reprezentativca Judea Bellinghama.

Španjolski novinar Ramón Álvarez de Mon ima i konkretnije informacije. Tvrdi da su Saudijci servirali Modriću ponudu od ukupno 100 milijuna eura za dvije sezone te da je hrvatski kapetan "ozbiljno razmatra".

Saudijci pak žele dovesti još jednog osvajača Zlatne lopte nakon što su već doveli Ronalda i Benzemu, a možda im jednog dana dođe i Messi.

Španjolci Modrićevu situaciju uspoređuju s Benzeminom. Činilo se da je ostanak francuskog napadača gotova stvar, ali sve se u kratkom vremenu promijenilo. Navodno se sad isto događa s Modrićem, no ponovit ćemo da sve ove priče ipak treba uzeti s rezervom...

Linker
01. svibanj 2024 11:25