Kudrjašov se žalio na ozljedu prije autogola

 ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix
NJEMU JE NAJTEŽE

Napravio epsku pogrešku na Poljudu i sada zbog toga proživljava pravi pakao: ‘Potpuno je rastrojen...‘

Fjodor Kudrjašov je autogolom poslao Rusiju u dodatne kvalifikacije za Katar.
Piše: S.N.Objavljeno: 15. studeni 2021. 12:09

Fjodor Kudrjašov je tragičar Rusije. Ovaj 34-godišnji branič je jučer u 81. minuti pogodio vlastiti gol na utakmici između Hrvatske i Rusije te tako svojoj reprezentaciji onemogućio direktan plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Kudrjašov je autogol postigao nakon centaršuta Borne Sose, a ovaj aktualni igrač turskog Antalyaspora je u tim trenucima očigledno imao nekih zdravstvenih problema. Naime, desetak sekundi prije nego što je pogodio vlastitu mrežu, nesretni se branič primio za zadnju ložu i nešto sugerirao klupi. No, mogućnosti zamjena više nije bilo, a i da su bile moguće pitanje je bi li se sve uspjelo odigrati prije pogotka. Kudrjašov je postao tragičar, a ruskim navijačima nije bilo važno to što je on imao zdravstvene probleme.

Naime, odmah po završetku utakmice na društvenim mrežama su krenule uvrede prema Kudrjašovu, a broj negativnih komentara i prijetnji je bio toliko velik da je ruski nogometaš odlučio zabraniti mogućnost komentiranja na svojem Instagram profilu tako da su sada na njegovom profilu nestali svi komentari. Trebat će nekoliko dana da se cijela situacija smiri pa će Kudrjašov moći nastaviti s 'normalnim' životom.

Inače, ruski izbornik Valerij Karpin je na konferenciji za medije nakon utakmice istaknuo kako nije vidio da Kudrjašov šepa te da ga nakon gola nije imao s kime zamjeniti. Naime, on je svih pet zamjena napravio pri rezultatu 0:0.

"Naravno da je on rastrojen i da su ga svi suigrači podržali. Svakome se može dogoditi da mu se lopta odbije od koljena i uđe u gol", rekao je Karpin nakon utakmice.

Linker
15. travanj 2024 20:45