DAMIR KRAJAC Cropix
HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Navijači poludjeli nakon Modrićeve objave s Mourinhom, reagirao je i Fabrizio Romano

Objavu je na Instagramu u kasnim satima do jutra lajkalo više od 800 tisuća ljudi
Piše: SNObjavljeno: 08. lipanj 2024. 08:40

Luka Modrić je oko ponoći objavio tri fotografije sa susreta s Joseom Mourinhom, portugalskim trenerom koji ga je 2012. godine doveo u Real Madrid. Slavni Portugalac nije propustio priliku da se pozdravi s Modrićem kada je hrvatska reprezentacija stigla u Lisabon, gdje će Hrvatska u 18:45 igrati protiv Portugala u posljednjoj probi pred početak Europskog prvenstva.

Mourinho je dočekao hrvatsku reprezentaciju u njihovom hotelu, pozdravio se s izbornikom Zlatkom Dalićem i zahvalio mu na mogućnosti kratkog susreta s igračima. Najviše vremena proveo je razgovarajući s kapetanom Modrićem i Dominikom Livakovićem, s kojim će surađivati kao novi trener Fenerbahçea.

Modrić je o tom susretu obavijestio svoje pratitelje na društvenim mrežama. Objavu je na Instagramu u kasnim satima do jutra lajkalo više od 800.000 ljudi. Uz tri fotografije zagrljaja s Mourinhom, Modrić je napisao: "Gospodine, uvijek je zadovoljstvo vidjeti vas! Zauvijek zahvalan! Special and Real One!"

Vrlo brzo nakon objave počeli su mu se javljati aktualni i bivši suigrači. Talijanski stručnjak za transfere, Fabrizio Romano, ostavio je komentar s dva jarca, što aludira na skraćenicu G.O.A.T. (Greatest of All Time, najveći svih vremena). Na Modrićevu objavu reagirao je i sam Mourinho, ostavivši emoji srca u komentarima.

Linker
08. lipanj 2024 08:40