Getty Images
SAMO DA PLAN UPALI

NAVIJAČI SU KRENULI, STIŽU I VATRENI Hrvatska reprezentacija leti za Kalinjingrad, pogledajte gust raspored Dalića i društva dva dana prije otvaranja

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 14. lipanj 2018. 18:03

Hrvatska reprezentacija ima gust raspored dva dana uoči prve utakmice s Nigerijom u kalinjingradu. Vatreni su odradili trening u 11 sati, a poslijepodne u 18.30 po lokalnom vremenu lete za Kalinjingrad. Meteorolozi šalju poruke da se danas očekuje mraz, ovih je dana vrijeme bilo vrlo ugodno, neće valjda.

U Kalinjingradu je jučer bilo 20 stupnjeva, a najave su da će u subotu biti do 23 stupnja. Za nedjelju je ondje najavljena kiša, bilo bi dobro da ne požuri, zbog uvjeta za igru, ali i zbog navijača i atmosfere. I vrijeme utječe na kompletno ozračje Mundijala.

U kampu do osmine finala

Inače, HNS je isplanirao da reprezentacija boravi u Šumskoj rapsodiji i trenira u Roščinu zaključno s osminom finala, bude li Hrvatska u njemu igrala. U svakom slučaju nakon Rostova vraća se na sjever Rusije.

Potom, izbore li Dalićevi momci četvrtfinale neće se više vraćati u Iličevo nego produžuju izravno u grad u kojem će ga igrati. Ostalo je još samo da taj plan upali, da se iz Rusije ne vrate kao s tri posljednja svjetska prvenstva.

Linker
12. svibanj 2024 22:43