Mario Pašalić, Denzel Dumfries i Lutsharel Geertruida

 ANTE CIZMIC Cropix
SVAKA ČAST

Nizozemska zvijezda pokazala klasu nakon poraza i objavila fotografiju s dva hrvatska reprezentativca

Dumfries je objavu ukrasio hrvatskom zastavom
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 15. lipanj 2023. 18:22

Nizozemska nogometna reprezentacija se nadala kako će na domaćem terenu uspjeti pobijediti Hrvatsku i tako doći do finala Lige nacija. No, nisu u tome uspjeli jer u Vatreni nakon produžetaka slavili s 4:2 i tako u crnu zavili Oranje.

Jedan od najboljih nizozemskih nogometaša Denzel Dumfries pokazao je klasu nakon poraza od Hrvatske. Naime, nogometaš Intera koji je odigrao 85. minuta u polufinalu Lige nacija nije propustio priliku nakon utakmice se pozdraviti sa suigračem Marcelom Brozovićem, ali i Ivanom Perišićem s kojim je do prije godinu dana dijelio svlačionicu. I ne samo to, Nizozemac se fotografirao s dvojicom Hrvata, a onda im i javno poželio sreću u finalu. "Prijatelji, bila je to velika borba jučer. Sretno u finalu", napisao je Dumfries koji je fotografiju s Brozovićem i Perišićem ukrasio hrvatskom zastavom.

image

Dumfries na Instagramu

SCREENSHOT: INSTAGRAM

Hrvatska će finalnu utakmicu protiv boljeg iz ogleda Španjolske i Italije igrati u nedjelju s početkom u 20:45 dok će Nizozemska istog dana u 15 sati igrati utakmicu za treće mjesto.

Linker
28. travanj 2024 03:06