TOM DUBRAVEC Cropix
PROBLEM JE RIJEŠEN

Nova fotografija Joška Gvardiola otkriva detalj bez kojeg će nastaviti karijeru: ‘Napokon...‘

Oprostio se Vatreni na društvenim mrežama od "modnog dodatka" s kojim je zablistao na SP-u
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. siječanj 2023. 08:24

Iza Joška Gvardiola fantastično je Svjetsko prvenstvo. Na Mundijalu u Kataru bio je jedan od najboljih igrača, uvrštavan u sve relevantne idealne postave turnira, napose, i onu službenu. U pohodu na brončanu medalju koju je osvojio s hrvatskom reprezentacijom nije mu smetala niti zaštitna maska za gornji dio lica koju je dobio nakon što se na jednoj utakmici Bundeslige netom prije odlaska na SP sudario sa svojim suigračem.

Mnogi su imali mišljenje da će mu maska smetati, da se neće moći pravilno fokusirati na tijek igre, da neće moći igrati glavom... No, Gvardiol ih je razuvjerio i pokazao da ga s pravom u svojim redovima žele najveći svjetski klubovi. Gvardiol se posebno istaknuo u jednom detalju, kada je u završnici utakmice 3. kola u skupini protiv Belgije očistio jednu loptu ispred sjajnog napadača Romelua Lukakua, koju su već svi vidjeli u mreži Dominika Livakovića.

No, hrvatski stoper na svom je Instagram storyju objavio da je sada ponovno bez maske. Sada se, izgleda, u potpunosti oporavio, a to je objavio i na kanalima društvenih mreža te još jednom pobrao brdo simpatija.

image

Joško Gvardiol bez maske

INSTAGRAM STORY

Linker
20. travanj 2024 13:20