Luka Vušković nije se našao na popisu za nadolazeći turnir

 PRESSFOCUS/DDP USA/PROFIMEDIA
U-19 REPREZENTACIJA

Novi popis: Nema Vuškovića, ali tu je wunderkind koji bi mogao biti veliko pojačanje za hrvatski nogomet

Pogledajte tko se sve našao na popisu izbornika Siniše Oreščanina
Piše: SNObjavljeno: 12. veljača 2024. 12:02

Mlada hrvatska U-19 reprezentacija okupila se pred nastup na međunarodnom prijateljskom turniru u Umagu i Poreču, javlja službena stranica HNS-a.

Na popisu izbornika Siniše Oreščanina za ovu su se akciju našli sljedeći igraći: Rocco Žiković (RB Salzburg), Borna Panić (Rudar Velenje), Oliver Lukić (Liefering), Dorian Klarin (Dinamo), Jan Hlapčić (Osijek), Luka Hodak (Hajduk), Filip Krušelj (Slaven Belupo), Ivan Cvetko (Dinamo), Viktor Damjanić (Lokomotiva), Borna Graonić (Dugopolje), Domagoj Begonja (Hajduk), Marin Krešić (Mladost Ždralovi), Luka Vrbančić (Dinamo), Vilim Gec (Dinamo), Toni Majić (Dinamo), Filip Živković (Osijek), Anton Matković (Osijek), Luka Juričić (Puskas AFC), Krešimir Vrbanac (Osijek), Noel Jakac (Rijeka), Noa Skoko (Hajduk), Eugen Ciban (Rudeš) i Vito Težak (Varaždin).

Hrvatska će u okviru turnira odigrati utakmice protiv Saudijske Arabije (Poreč, 13. veljače, 15:00) i Grčke (Umag, 16. veljače, 12:30), a na turniru sudjeluju i reprezentacije Turske, Latvije i Škotske.

Kao što je vidljivo iz popisa, na njemu se ne nalazi ime Luke Vuškovića.

Podsjetimo, prošloga se tjedna pričalo da Radomiak Radom možda neće pustiti Vuškovića na ovo okupljanje i pretpostavka je da se upravo to i dogodilo. Naime, Poljaci nisu ni bili obvezni to napraviti jer se ovdje ne radi o službenom Fifinom terminu.

Zanimljivo je i da na popisu vidimo Olivera Lukića, novog reprezentativaca koji je dobio odobrenje Fife da Austriju zamijeni Hrvatskom. Više informacija o ovom wunderkindu saznajte OVDJE.

Linker
22. travanj 2024 23:43