Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images
NEVOLJA ZA NEVOLJOM

NOVI UDARAC ZA REPREZENTACIJU I ANTU ČAČIĆA Problemi uoči Islanda: Nakon Pjace i Ćorluke još jedan Vatreni otpao do kraja sezone!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. travanj 2017. 13:01

Nove nevolje zadesile su izbornika Antu Čačića uoči kvalifikacijskog susreta protiv Islanda za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji! Nakon Marka Pjace i Vedrana Ćorluke, novi na listi ozlijeđenih je i napadač Hoffenheima Andrej Kramarić.

Napadač koji je ove sezone u odličnoj formi je u susretu protiv Kölna teško pao, a nakon obavljene magnetske rezonance utvrđeno je kako se radi o napuknuću ligamenata i oštećenju hrskavice ramena. Kramariću sada slijedi minimalno četiri tjedna oporavka, a moguća je i operacija ramena. Kako god bilo napadač sasvim sigurno neće biti spreman za prijateljski ogled između Hrvatske i Meksika u Los Angelesu 27. svibnja, a vrlo vjerojatno će otpasti i za kvalifikacisjki ogled s Islandom 11. lipnja.

Andrej će puno nedostajati Vatrenima u nastavku kvalifikacija obzirom kako ove sezone igra u sjajnoj formi. U ovom trenutku s 12 postignutih pogodaka dijeli 7. mjesto na listi strijelaca zajedno s BiH reprezentativcem i nogometašem Herthe Vedadom Ibiševićem.

Linker
02. svibanj 2024 07:42