DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
ANALIZA BIVŠEG VATRENOG

‘Novoj generaciji nije lako nositi to breme i moramo biti zabrinuti, ali imamo veliki potencijal‘

Komentar na loš start hrvatske reprezentacije u kvalifikacijama za SP 2022. godine dao je ex vatreni
Piše: Marko BabićObjavljeno: 26. ožujak 2021. 22:29

Komentira: Marko Babić

Svima je jasno da nam posljednji rezultati ne idu u prilog, dosta je tu poraza. Evidentno jest da imamo fantastične pojedince, ali očito postoje okolnosti zašto to ne možemo pokazati. Da, trebamo biti zabrinuti, ali s druge strane svjesni da u nama leži veliki potencijal.

Sad je samo bitno, govorim o vremenu sadašnjem, da osvojimo bodove protiv Cipra i Malte, da se ne dovedemo u još težu situaciju u kvalifikacijama. Makar, i prvi Vatreni su se mučili u kvalifikacijama. Nakon Rusije nam baš ne ide, ali ipak se dosta toga promijenilo od tog vremena, polako dolaze neki novi dečki koji se još moraju priviknuti na reprezentaciju.

image
HRVOJE POLAN Afp

Nadalje, nas svi gledaju kao na druge na svijetu, svatko nas želi dobiti, igra s posebnim motivom. Znate, mi smo u Rusiji bili gladni velikog rezultata, a sad dolazi nova generacija kojoj nije lako nositi to breme. S druge strane, imamo dosta igrača koji su već pri kraju svoje reprezentativne priče, definitivno nije jednostavan trenutak.

Mora se naći onaj fluid koji nas je krasio, svi se skupa moraju zbiti, kad smo svi skupa, onda ostvarujemo prave rezultate. Na Euru svi moramo gledati u jedan cilj, onda će biti dobro.

Linker
05. svibanj 2024 01:38