Ivo Grbić u društvu menadžera Andyja Bare i Jure Puće
 PRIVATNA ZBIRKA
OSTAO NA KLUPI

‘Očekivao sam da će debitirati za Vatrene, nije mi jasno zašto mu Dalić nije dao ni minute...‘

Mladić koji je ovog ljeta ostvario senzacionalan transfer i dalje čeka svoj prvi nastup za Vatrene
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. studeni 2020. 14:06

U novom izdanju našeg SuperSportske podcasta gostovali su Marko Lozo, nogometni trener i analitičar te Goran Tomić, strateg aktualnog hrvatskog doprvaka, momčadi zagrebačke Lokomotive.

Upravo je s Kajzerice put madridskog Atletica minulog ljeta pošao talentirani mladi vratar Ivo Grbić. Nakon stasavanja u HNL-u, zapeo je za oko Diegu Simeoneu i sada je dionik svlačionice na stadionu Wanda Metropolitano u španjolskoj priijestolnici.

Očekivalo se da bi Grbić mogao na ovome reprezentativnom okupljanju upisati i debi za Hrvatsku, no izbornik Zlatko Dalić nije mu dao priliku protiv Turske u prijateljskoj utakmici. Shodno nekim najavama, po jedno poluvrijeme trebali su braniti Grbić i Simon Sluga, no bivši vratar Rijeke odradio je cijelu utakmicu na stadionu Besiktasa u Istanbulu:

Grbić, 24-godišnji Splićanin, pomogao je Lokomotivi da prošle sezone dođe do drugog mjesta u HNL-u i izbori plasman u pretkolo Lige prvaka. Ipak, tamo s Lokosima nije zaigrao već se nekoliko dana prije dogodio njegov prelazak u redove velikog Atletica.

Cijeli podcast SuperSportske #11 pogledajte u nastavku:

Linker
20. travanj 2024 13:04