Foto: Damir Krajac / CROPIX
SPREMMNI ZA IZAZOVE

PETKOVIĆ I BARIŠIĆ IZAŠLI PRED NOVINARE UOČI TRENINGA Novi Vatreni: 'Na meni je da potvrdim da nisam tu zbog ozljeda i deficita na toj poziciji'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. ožujak 2019. 20:26

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom su kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo protiv Azerbajdžana i Mađarske. Uoči prvog službenog treninga po okupljanju reprezentativaca pred novinare su izašli Bruno Petković i Borna Barišić.

"Odličan je osjećaj. Nekakva naplata za sav rad iz proteklih godina kada nije sve išlo kako je trebalo. Na meni je da potvrdim kako nisam ovdje zbog ozljeda i kako vi mediji tvrdite zbog manjka, odnosno deficita na toj poziciji. Predamnom je period dokazivanja i nadam se da ću to odraditi čim je moguće bolje", rekao je Petković.

Screenshot

"Sve ovisi o izborniku i momčadi. Naravno da neću biti ljut ako ne igram. Momci su me dobro primili, ugodni su", dodao je Dinamov napadač.

O pohvalama izbornika Dalića.

"Nisam vidio pohvale. U zadnje sam vrijeme previše bio po medijima. Ali naravno da godi svaki kompliment, posebno od izbornika. Na meni je da se dokažem i pokažem izborniku da mogu biti važan dio momčadi", zaključio je Petković.

Onda je pred novinare izašao Barišić koji je ranije ove sezone imao dosta problema s ozljedama.

"Hvala Bogu da je sada sve u redu. Imao sam turbulentnu prvu polusezonu".

O potencijalnom nastupu u sljedećim utakmicama.

"Najbitnije je da sam spreman. A ako dobijem priliku onda ću je probati iskoristiti. Vrlo je bitno krenuti od starta odlično. Protivnika ne treba podcijenjivati, treba ući u svaku utakmicu 100 posto. Ne bježimo od uloge favorita i idemo po dvije pobjede", rekao je Barišić.

Linker
01. svibanj 2024 15:40