RONALD GORSIC Cropix
DOGODILO SE...

Pogledajte nevjerojatan gaf uoči utakmice Hrvatske i Austrije! HNS reagirao, organizatori ispravili grešku

Dalić ima kadar od 24 igrača, a u subotu je održao trening na kojem je uočen i jedan neobičan detalj
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 24. rujan 2022. 19:27

Vatreni su trenirali na Ernst Happel stadionu od 18 sati. Nakon 14 godina i tragične utakmice s Turcima u četvrtfinalu Eura 2008. vratili su se na to mjesto. Luka Modrić, koji je jedini igrao taj susret iz današnje ekipe, mogao se prisjetiti trenutaka koje bi rado potisnuo, ali ih nikad neće zaboraviti. Kao i stožernici Ćorluka i Pletikosa...Tada je Hrvatska povela 1:0 u 119. minuti i na kraju ispala.

Izbornik Zlatko Dalić ima kadar od 24 igrača, no zbog određenih problema s ozljedama upravo mu je taj trening dobro poslužio da vidi koliko može za susret računati na stopere Erlića i Šutala. Ili će par u središtu obrane biti Lovren - Gvardiol. Domagoj Vida se na početku treninga nakon jednog starta požalio na ozljedu, ali nije bilo ništa ozbiljno, nastavio je s radom...

Treninzi na suparničkom terenu u pravilu su laganiji jer Dalić ne radi na taktici, računajući da to domaćini možda prate te bi njihovi špijuni sve znali...

Na današnjem treningu uočen je i jedan neobičan detalj. Naime, organizatorima se potkrala pogreška i na hrvatskoj zastavi pogrešno je bio postavljen grb. Tijekom večeri smo dobili i prvu reakciju iz HNS-a iz kojeg su nam otkrili da je naš Savez odmah intervenirao nakon čega su Austrijanci ekspresno ispravili pogrešku i postavili novu, ispravnu zastavu.

image
Cropix

VIDEO: Dražen Antolić

Ispred stadiona okupili su se Hrvati, bilo je barem pedesetak ljudi s dosta djece, virili su prema travnjaku, no nije im dopušteno da dođu na tribine. Čekali su fotografije s igračima, nadajući se da će doći do njih.

image
RONALD GORSIC Cropix
image
RONALD GORSIC Cropix
image
RONALD GORSIC Cropix
image
RONALD GORSIC Cropix
image
RONALD GORSIC Cropix
image
RONALD GORSIC Cropix
image
RONALD GORSIC Cropix
image
RONALD GORSIC Cropix

Linker
19. travanj 2024 01:00