Box To Box Pictures/tom Bode/imago Sportfotodienst/profimedia
DRUGA GARNITURA

Pogledajte novi imidž Vatrenih, protiv Tunisa igraju u dresu koji su navijači odmah prihvatili

Unatoč lošim recenzijama domaćeg dresa, Hrvatski nogometni savez rasprodao ga je u rekordnom roku
Piše: SNObjavljeno: 23. ožujak 2024. 22:00

Hrvatska reprezentacija ovoga je tjedna predstavila novi dizajn dresova koji će nositi na nadolazećem Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Poznate kvadratiće zamijenili su veliki kvadrati što nije naišlo na odobravanje navijača kojima se nije svidio novi dizajn.

Vatreni protiv Tunisa nisu debitirali u novim domaćim dresovima, već su utakmicu započeli u gostujućoj garnituri koju možete vidjeti OVDJE. Ona je zadržala plavu boju te je za razliku od domaće, zadržale manje kvadrate. Time je od strane navijača jednoglasno proglašena boljom od domaće.

Unatoč lošim recenzijama domaćeg dresa, Hrvatski nogometni savez je isti rasprodao u rekordnom roku. HNS se putem službenih kanala pohvalio kako je cijeli prvi kontingent rasprodan iako dres košta čak 149.99 eura.

"Novi dresovi hrvatske nogometne reprezentacije, koji su bili dostupni za prednarudžbu od 18. ožujka u službenoj internetskoj trgovini HNS-a, u rekordnom su roku dobili svoje vlasnike! Hvala vam što podržavate #obitelj i što ste dio nje! Naime, već u prva 24 sata cijeli prvi kontingent Match i Stadium dresova, koji su bili predviđeni za prednarudžbe, od danas je u isporuci", objavili su iz HNS-a.

Linker
11. travanj 2024 02:41