Ivan Rakitić

 SRDJAN VRANCIC/CROPIX
‘HVALA TI ZA SVE‘

Poljud ovacijama pozdravio legendu Vatrenih, Subašić mu poručio: ‘Ne pričaj gluposti na TV-u‘

‘Lijepo je biti u krugu reprezentacije, ali volio bih biti drugačije odjeven‘, rekao je Rakitić
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 14. studeni 2021. 15:00

Ivan Rakitić gromoglasno je pozdravljen, navijači na Poljudu iskazali su obožavanje prema nekadašnjem asu Vatrenih koji je na utakmici Hrvatska - Rusija bio u svećanoj loži.

Kao uvod u događaj na semaforu su prikazani jedanesterci koje je Rakitić izveo na Svjetskom prvenstvu u Rusiji protiv Danske i Rusije. S posebnim naglaskom na gol u Sočiju za polufinale Mundijala protiv ekipe koja je i ovaj put suparnik Vatrenih.

"Rakitić, Rakitić..." orilo se tribinama stadiona. "Hvala ti za sve", isticao je službeni spiker. Rakitić je otpozdravljao navijačima na svim tribinama, a mnogi su se u loži fotografirali s njim. Pri izlasku na teren Ivana Rakitića padala je jaka kiša, ali to nije spriječilo organizatore da mu tamo predaju poklone i zahvalnice za karijeru u reprezentativnom dresu u kojem je za A vrstu odigrao 106 utakmica.

- Lijepo je opet biti u krugu reprezentacije, možda bih volio da sam drugačije odjeven, kao nekad. Mislim da će biti jako tvrda i teška utakmica. Uvjeren sam da ćemo biti jako organizirani, agresivni i da ćemo tražiti taj gol koji nam treba. Mislim da ćemo pratiti 90 lijepih minuta, na kraju sam uvjeren da ćemo slaviti - rekao je Rakitić u izjavi za Novu TV uoči dvoboja.

Malo mu je u trenucima davanja izjave zasmetao Danijel Subašić koji ga je prekinuo rekavši uz smijeh: Ne pričaj gluposti na televiziji

Linker
01. svibanj 2024 18:37