DAMIR KRAJAČ/Cropix
VJERNI NAVIJAČ

Poznato lice osvanulo na utakmici Vatrenih: ‘Evo i mene, pobjegao sam iz bolnice‘

‘Sad ću vam odmah kazati da se iz Njemačke vraćam 15. srpnja, nakon finala‘
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 03. lipanj 2024. 20:28

Navijači su u ponedjeljak popunili Rujevicu iako je fokus na Njemačkoj, stizali su sa svih strana, među njima i jedno poznato ime.

- Eto i mene, pobjegao sam iz bolnice, ništa me nije moglo zaustaviti - kazao nam je Ivo Stipanović, pravnik iz Osijeka.

Kako pobjegao iz bolnice?

- Šećer mi je divljao pa sam hospitaliziran prije šest dana na neurologiji u Osijeku, ali danas sam s prijateljima sjeo u auto i otišao. Bez otpusnog pisma - objasnio je Ivo, koji još jednom nije razočarao kad su u pitanju nastupi Vatrenih.

To je čovjek koji je 2017. u Pireju utakmicu Grčka - Hrvatska gledao s čuvene tribine najžešćih fanova Olympiacosa Gate 7, što smo objavili u SN, a kasnije su pojedini hrvatski policijski šefovi tvrdili da je to što je pisalo u novinama nemoguće. Navijači Vatrenih nisu službeno smjeli doći na tu utakmicu.

image

Ivo Stipanović (arhivska fotografija)

Privatni album

Stipanović se hvali da je dobar prognozer.

- U Kataru sam dva dana prije SP-a rekao da kući idem 23. prosinca. I točno je tako bilo, sad ću vam odmah kazati da se iz Njemačke vraćam 15. srpnja, nakon finala - odlučan je i optimističan.

Uoči utakmice na travnjak riječkog stadiona izašli su predstavnici svih hrvatskih gardijskih brigada, a zastavu iz Knina primili su Zlatko Dalić i izbornik vaterpolista Ivica Tucak. Poseban hrvatski dres s prezimenom Biličić i brojem 8, koliko je osvojio Super Bowlova, dobio je Bill Belichick.

Kustić, Vrsaljko i Pletikosa uručili su Mateu Kovačiću dres za stoti nastup za Vatrene, koji je odigrao kao kapetan.

Linker
28. rujan 2024 12:45