Zlatko Dalić i Ivica Olić

 BOZIDAR VUKICEVIC Cropix
OGLASIO SE ZA SN

Prava istina o dolasku Ivice Olića u zvjezdanu hrvatsku reprezentaciju, predsjednik HNS-a ima drugačiju priču

Kustić je zahvalio Bišćanu na svemu što je napravio za mlade Vatrene te govorio o kampu
Piše: Dražen Antolić/SNObjavljeno: 06. travanj 2023. 20:24

Igor Bišćan novi je trener zagrebačkog Dinama, stoga je potrebno pronaći novog izbornika Hrvatske U-21 reprezentacije uoči Europskog prvenstva. Tijekom dana protežu se mnoge, navodno potvrđene priče o tome da je novi izbornik Ivica Olić, ali predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić ponudio nam je drugačiju priču.

- Prije svega zahvaljujem Igoru na svemu što je napravio za U-21 reprezentaciju. Razgovarali smo, rekao sam mu da sam apsolutno suglasan da ide i zahvalio sam mu što je prihvatio poziv za reprezentaciju u trenutku kada sam ga tražio.

Postoji li nekakav dogovor za Euro? Tko će voditi mladu reprezentaciju?

image
TOM DUBRAVEC Cropix

- Tražit ćemo novo rješenje, poslije Uskrsa ćemo sjesti i razgovarati, sigurno ćemo naći pravo rješenje. Ivica Olić? Kažem, razgovarat ćemo poslije Uskrsa i donijeti pravo rješenje za to tko će voditi reprezentaciju na Europskom prvenstvu.

Kratko o kampu za reprezentaciju?

- Danas smo dali priopćenje, sigurno je da idemo u tom smjeru, to sam nagovijestio na samoj Skupštini. Danas smo razgovarali s premijerom i naravno, zahvaljujem na podršci. Sigurno je da idemo u tom smjeru i da želimo izgraditi kamp. Reprezentacija i Savez to zaslužuju.

Linker
02. svibanj 2024 14:13