TOM DUBRAVEC Cropix
STIŽU SANKCIJE

Predsjednik HNS-a otkrio: ‘Naznake ukazuju da ćemo protiv Armenije u Zagrebu igrati pred praznim tribinama‘

Nakon što je u Vodicama održana sjednica Izvršnog odbora HNS-a, Kustić se obratio novinarima
Piše: SNObjavljeno: 23. listopad 2023. 22:46

U Vodicama je održana sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, a glavni razlog dolaska izbornika Zlatka Dalića i tehničkog direktora Stipe Pletikose na istu, bila su dva vezana poraza od Turske (1:0) i Walesa (2:1) u listopadskom ciklusu kvalifikacija te se tražio razlog koji stoji iza tih neslavnih rezultata.

Predsjednik HNS-a, Marijan Kustić dao je izjavu za Dnevnik Nove TV gdje je prokomentirao događaje sa sjednice.

- Smatrali smo da je odgovorno s naše strane napraviti sastanak Izvršnog odbora kako bismo čuli izvješće kada je u pitanju ciklus od ove dvije utakmice. Htjeli smo vidjeti o čemu se sve radi pa je pozvan i tehnički direktor gospodin Stipe Pletikosa i Zlatko Dalić - objasnio je Kustić.

- Ne treba govoriti tako da smo ga prozvali, u redu je da sjednemo, a ne javno nastupati ili se kroz medije raspravljati o nekim stvarima. Htjeli smo vidjeti što se može napraviti i u 11. mjeseci da napravimo rezultat i osiguramo Euro. Bilo je rasprave, ljudi su postavljali pitanja, razgovaralo se. Mislim da je to u redu i tako treba funkcionirati - nastavio je Kustić koji se zatim osvrnuo na sankcije koje bi mogle stići na račun HNS-a zbog pjevanja ustaških pjesama u Osijeku tijekom utakmice s Turcima.

- Očekujemo kaznu. Naznake ukazuju da neće biti gledatelja protiv Armenije u Zagrebu, ali pričekajmo službenu odluku. Uskoro bi trebala biti...

Linker
03. svibanj 2024 02:31