Kramarić i Rebić
 REUTERS/Maxim Shemetov / REUTERS
PROBLEMI S OZLJEDAMA

PROBLEMI ZA ZLATKA DALIĆA NA STARTU NOVOG UEFINOG NATJECANJA Izbornik neće moći računati na dvojac Vatrenih koji je briljirao na Mundijalu u Rusiji

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. kolovoz 2018. 21:53

Hrvatski nogometni reprezentativci Andrej Kramarić i Ante Rebić neće konkurirati za utakmice Vatrenih protiv Portugala i Španjolske, prenosi službena stranica HNS-a. Ista navodi kako je izbornik Zlatko Dalić, kao i liječnička služba Vatrenih bila u kontaktu sa spomenutim dvojcem te je zaključeno kako je stanje njihovih ozljeda takvo da neće moći nastupiti u nadolazećim susretima.

Podsjećamo, izbornik Dalić već je ovoga tjedna uputio dodatni poziv napadaču Valladolida, Duji Čopu. Liječnika služba i stručni stožer pratit će dalje stanje Dejana Lovrena koji neće konkurirati za prijateljsku utakmicu s Portugalom.

Soccer Football - World Cup - Quarter Final - Russia vs Croatia - Fisht Stadium, Sochi, Russia - July 7, 2018  Croatia coach Zlatko Dalic gestures  REUTERS/Maxim Shemetov
REUTERS/Maxim Shemetov

U dogovoru s izbornikom, Ivan Rakitić propustit će ogled s Portugalom te će se reprezentaciji priključiti za natjecateljski dvoboj sa Španjolskom na kojem bi dokapetan reprezentacije mogao upisati svoj 100. nastup za Hrvatsku.

Linker
04. svibanj 2024 16:19