BORIS KOVACEV/CROPIX
SHVATIO JE ŠTO JE NAPRAVIO?

Rebić objasnio ‘slučaj kopačke‘, spustio Prosinečkom i Vojski, a onda potpuno nestao s Instagrama!?

Pojedine Rebićeve objave pratio je i video koji pokazuje kada je zapravo napustio travnjak...
Piše: SNObjavljeno: 30. lipanj 2021. 18:51

Ante Rebić ponovno je jedna od glavnih nogometnih tema dana. Hrvatski reprezentativac u srijedu je preko Instagram Storyja poslao nekoliko poruka koje su neugodno iznenadile velik broj navijača Vatrenih.

Ante je, naime, dva dana nakon poraza od Španjolske i oproštaja Vatrenih od Europskog prvenstva odgovorio kritičarima, napisao kako nije bitno tko je "krivac" te da "smo zadnje 2-3 godine sranje". Dodao je i kako mu je "žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M)", a taj dio mogao bi se protumačiti i kao kritika upućena izborniku Zlatku Daliću.

Rebić je usput prozvao i nogometne "stručLJake" kojima je poručio da se "ostave gemišta prije emisije". S obzorom na to da je dodao hashtag "#robigoraneiostalasamovojsko", možemo pretpostaviti da se to odnosilo na Roberta Prosinečkog i Antona Samovojsku te Gorana Vlaovića.

Pojedine Rebićeve objave pratio je i video koji prikazuje da je teren zbog zamjene kopački odlučio napustiti u trenucima prekida igre, odnosno kada je Hrvatska dobila gol-aut. Što je opet vjerojatno svojevrsni odgovor onima koji su ga kritizirali zbog odabira trenutka nakon kojeg je Hrvatska primila gol.

Spomenimo i da je u međuvremenu Rebić 'nestao' s Instagrama. Mobilna verzija ove aplikacije pokazuje da je njegov profil očišćen od svih objava, dok ga se preko desktop verzije ne može ni pronaći, što bi moglo značiti da ga je deaktivirao...

image
Screenshot (Instagram)

Linker
28. travanj 2024 13:56