ŽELJKO HAJDINJAK/Cropix
OGLASIO SE NA FACEBOOKU

Skočić nakon smjene u HNS-u poslao zagonetnu poruku: ‘Ponekad su priče u medijima bitnije...‘

Iz poruke se da iščitati kako bivši izbornik nije pretjerano zadovoljan rastankom s HNS-om
Piše: SNObjavljeno: 02. srpanj 2024. 16:45

Ranije danas je izborničku funkciju u-21 reprezentacije od Dragana Skočića preuzeo Ivica Olić. HNS je na svojim službenim kanalima potvrdio njegovo imenovanje.

Nakon što je Olić i službeno preuzeo dužnost izbornika, bivši izbornik Skočić se oglasio putem svoje Facebook stranice. Iz nje se da iščitati kako Skočić nije pretjerano zadovoljan rastankom s HNS-om. Njegovu objavu prenosimo u cjelosti:

"Želim puno sreće mom nasljedniku novom izborniku Hrvatske U21 reprezentacije Ivici Oliću! Sporazumno sam dogovorio raskid ugovora s HNS-om i na to nemam nikakvih zamjerki.

Hrvatska u kvalifikacijama za EP ima jedan poraz, isto kao i prvoplasirani Portugal i jednu utakmicu manje od Portugala. Ima jedan bod manje od Grčke i dvije utakmice manje od Grčke. Sljedeće četiri utakmice su kući, nakon što smo sve utakmice u grupi odigrali u gostima. Dakle i Portugal i Grčka dolaze kod nas, kao i Farski otoci i Andora. Pozicija za nastavak kvalifikacija je dobra.

Ponekad priče u medijima su bitnije od činjenica, iako nastaju na temelju nekih činjenica. Ali kad nastanu priče, počinju se ignorirati činjenice koje ne govore u korist priče. LP", napisao je Skočić na svome profilu.

Linker
02. srpanj 2024 16:47