DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
OGLASIO SE I IZBORNIK

Šok u Rovinju, Dejan Lovren otpao za Euro?! Dalić potresen: ‘Ja ne mogu na EP s ozlijeđenima‘

Imao je nogometaš ruskog Zenita problema s ozljedom koji su, kako se čini, preveliki
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 28. svibanj 2021. 18:20

Zlatko Dalić izašao je pred novinare kao da mu je preminuo netko u obitelji. Izbornik je u petak dobio Luku Modrića i još devetoricu igrača, ali brige su mu zarobile lice. Izbornik je kazao:

- Nažalost pojavio nam se problem s Dejanom Lovrenom. Osjetio je staru ozljedu s kojom je došao, ponovila se i vidjet ćemo kakva je situacija. Svi ostali kreću s ozbiljnim radom jer pred nam je puno posla. Znam da su dečki imali tešku sezonu, da im nije lako…

Zatim je oko ozljede Lovrena dodao:

- Morat će na pregled, treba vidjeti kako će biti, nadam se da će sve završiti dobro. Moramo biti optimisti, ali i oprezni…

image
SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix

Lovren nije igrao u završnici ruske lige, još u travnju se ozlijedio. Radi se o ligamentu koljena. Na okupljanje je došao zdrav, ali očito problem postoji. Koliko težak možemo samo nagađati, no ovog je časa upitan za Euro.

- Imao je taj problem s ligamentom zbog čega nije igrao zadnje četiri utakmice za Zenit. Bilo je sve u redu, oporavio se, zaista je jako dobro trenirao, a onda je ponovno osjetio bol.

Rok za prijavu igrača UEFA-i je utorak 1. lipnja u 23.59.

- Žao mi je toga, ali konačan popis morat ćemo prolongirati za koji dan. Do utoraka nećemo imati riješenu situaciju oko Lovrena - kazao je Dalić.

Linker
25. srpanj 2022 06:18