MARKO MRKONJIC/CROPIX Cropix
BIO JE STRAŠAN

Spasio Vatrene i svojim bravurama oduševio čitavu Hrvatsku: ‘Ovakav sam dan mogao samo sanjati...‘

Bilo je dobro u početku, malo je falilo da postignemo gol, stalno je malo falilo - rekao je Oršić
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. rujan 2021. 23:16

Hrvatska je minimalnom pobjedom svladala Slovačku na gostovanju u Bratislavi. Važne bodove u kvalifikacijama za SP 2022. donio je Marcelo Brozović fenomenalnim volejom u 86. minuti.
Zadovoljstvo nakon zahtjevne utakmice podijelio je debitant i junak Ivica Ivušić:

"Ovo je debi iz snova, mogao sam samo sanjati ovakav dan. Ali najvažnije je da smo osvojili tri boda za SP u Kataru. Mislim da je ekipa odradila sjajan posao i zaslužili smo ovu pobjedu, ponosan sam što sam dio Vatrenih. Bio sam sretan kad sam saznao da ću nastupiti, naravno - nisam bio sretan zbog ozljede Dominika Livakovića, ali bio sam odlučan i spreman. Pokazalo se da smo bili bolji tijekom cijelog susreta i sada se okrećemo Poljudu."

Pred kamere je izašao i Mislav Oršić koji je imao zapaženu rolu:

"Mislim da je ovo stvarno bitna pobjeda, znali smo da će biti teško. Teren je bio težak, odradimo dva dodavanja, a treći je već pogrešan. Nisu ni oni imali neke izrazite prigode, osim eventualno zadnjih par minuta kad se stvorila ta neka nervoza kod nas, ali izvukli smo tri boda. Na početku smo dobro startali, malo je nedostajalo da postignemo gol, stalno je malo falilo, ali na kraju je sve dobro završilo. Uvijek je dobro kad se pobijedi, ima se malo više samopouzdanja, svi se radujemo toj idućoj utakmici i nadam se da ćemo opet uzeti tri boda."

Hrvatska je sada druga u skupini H s 10 bodova koliko ih ima i vodeća Rusija. U utorak na Poljud dolazi Slovenija, susret se igra u 20:45 h.

Linker
18. travanj 2024 11:46