Ian MacNicol Getty Images
NIŠTA OD VIKENDA

STIGLA LIJEČNIČKA PRESUDA: BARIŠIĆEVA NOVA OZLJEDA NIJE BEZAZLENA 'Pretrpio je snažan udarac u području bubrega, nadzirat ćemo ga sljedećih dana!'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 21. veljača 2020. 23:30

Borna Barišić neće igrati za Glasgow Rangers u nedjeljnom susretu sa St. Johnstoneom u Perthu. Hrvatski reprezentativac dobio je snažan udarac u području bubrega na utakmici Europske lige s Bragom.

Suparnički igrač u skoku ga je opalio nogom u predjelu leđa s lijeve strane. Bol je bio jak, nije mogao nastaviti susret od 73. minute, a preskočit će i prvenstveni dvoboj.

- Barišić je pretrpio snažan udarac u području bubrega pa je izvan ekipe za vikend. Nadzirat ćemo ga tijekom sljedećih dana - kazao je Gary McAllister, pomoćnik trenera Stevena Gerrarda. Nekad također renomiran veznjak i škotski reprezentativac.

Barišić je prije toga preskočio dva susreta Rangersa zbog lakšeg istegnuća bedrenog mišića. Nije se radilo o težoj ozljedi, a niti ova ne bi trebala biti razlog za duže izbivanje. No, to će kazati liječnici.

Radilo se o dramatičnom dvoboju u kojem je Braga vodila 2:0, a Rangers okrenuo na 3:2. Bilo je čvrstih startova, Barišić se nije štedio, dobio niz duela, ali u jednom je naletio na kung-fu potez protivnika.

Linker
19. travanj 2024 04:35