Zlatko Dalić i Dražen Ladić
 RONALD GORSIC/CROPIX
TRENING U OSIJEKU

Sučić stigao među Vatrene, pala i antologijska fotografija! U Dalićev stožer vratio se čovjek od zadatka

Nisu trenirali oni koji su igrali na Cipru. Nije ni Sučić iz razumljivog razloga.
Piše: D. Antolić/SNObjavljeno: 09. listopad 2021. 20:17

Hrvatski nogometni reprezentativci nakon povratka s Cipra odradili su prvi od samo dva treninga u Osijeku koje će imati pred kvalifikacijski dvoboj protiv Slovačke u nastavku operacije "Katar 2022". Dvoboj je to koji je zakazan za ponedjeljak u 20.45 sati, a Zlatko Dalić na teren nije slao igrače koji su participirali u cijelom ili većem dijelu dvoboja u Larnaci. Trenirali su oni koji su igrali manje ili koji pak uopće nisu nastupili na krajnjem jugu Europe, a Hrvatskoj se priključilo i jedno novo ime.

HNS se na svojim kanalima društvenih mreža pojavio fotografijom - Luke i Luke. Stigao je dakle, Luka Sučić, 19-godišnji veznjak koji je na dan dvoboja na Cipru, sudjelovao u akciji U-21 reprezentacije koja je u Varaždinu nadigrala Norvešku. Podsjetit ćemo, njegova ga je sjajna predstava u gradu baroka, u kojoj je sudjelovao s pogotkom i dvije asistencije, doslovce preko noći gurnula u seniorski sastav.

Izbornik Dalić odlučio ga je zvati budući da mu je zbog suspenzije Matea Kovačića potreban čovjek u sredini terena, a Sučić je to iskoristio za fotografiju sa 17 godina starijim Modrićem. Naravno da je kapetan Vatrenih to s oduševljenjem odradio, a Sučiću su konačno ispunjeni (gotovo) svi snovi. Evo ga uz Modrića, a još mu se nije ispunila želja da s njime zaigra pa mu se valja nadati minutama protiv Slovačke u Osijeku.

image
MARKO MRKONJIC/CROPIX Cropix

Inače, u stožer Vatrenih vratio se - Dražen Ladić. Čovjek je to koji je bio na zadatku za Dalića i ostatak struke, jer bio je u Moskvi gdje je gledao sraz Rusije i Slovačke (1:0). Sva svoja saznanja i zabilješke donio je u Osijek, gdje su izbornik i društvo po tome slagali taktičke zamisli za ponedjeljak.

Dodajmo i to da je u Osijeku vrijeme dosta kišno, vlažno, a takav je bio i teren pomoćnog igrališta u Gradskom vrtu.

Linker
19. travanj 2024 05:06