Sceenshot: NFS BiH
RAZOČARANJE U BIH

SVI SU MISLILI DA SE RADI O POGREŠCI Veliki talent BIH nogometa istrčao na travnjak u dresu Hrvatske: 'Nažalost, to je naša sudbina'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. prosinac 2016. 13:13

Kadetska nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u utorak je u Ivankovu pobijedila hrvatske vršnjake sa 4:1, ali više od rezultata u nebitnom dvoboju pažnju je privuklo jedno ime u zapisniku.

Veliki talent i ofenzivni veznjak Benfice Marko Martinović koji je donedavo nastupao za BiH istrčao je na travnjak u dresu Hrvatske. Bosanskohercegovačke novinari su pomislili da se radi o pogrešci kada su vidjeli njegovo ime u zapisniku, ali slučaj je ubrzo objasnio izbornik BiH, Sakib Malkočević.

"Nije bila nikakva greška u zapisniku, Marko Martinović odlučio se u budućnosti nastupati za Hrvatsku. Mi tu ništa ne možemo, to je njegova odluka, a i naša sudbina nažalost", izjavio je za sportsport.ba izbornik Malkočević.

Marko Martinović rođen je u Mostaru prije 16 godina, karijeru je počeo u Zrinjskom, da bi prije dvije godine prešao u splitski Hajduk gdje ga je doveo Srđan Andrić.

Ove godine mu je istekao ugovor s Hajdukom, nakon čega je otišao u Benficu i na kraju izabrao hrvatsku reprezentaciju.

Linker
03. svibanj 2024 08:05