DAMIR SENCAR Afp
PALA JE ODLUKA

Tko umjesto Perišića? Neočekivani izbor više od 15.000 hrvatskih navijača i jasna poruka izborniku Daliću

Posluša li izbornik navijače, ovaj Vatreni upisat će svoje prve minute na ovogodišnjem EURU
Piše: SNObjavljeno: 28. lipanj 2021. 12:09

Tko će zamijeniti Ivana Perišića, tko je taj igrač koji će na lijevoj strani od prve minute dobiti priliku protiv moćne Furije? Pitanje je koje trenutno najviše zanima hrvatske navijače.

Nažalost, Vatreni će danas u 18 sati u Kopenhagenu bitku za četvrtfinale otvoriti bez našeg ponajboljeg igrača. Perišić je, vjerujemo već znate, pozitivan na COVID-19 i on će veliki ogled sa Španjolskom morati ispratiti iz izolacije. No tko će ga zamijeniti?

Zlatku Daliću nudi se nekoliko rješenja. Ante Rebić, Mislav Oršić, Josip Brekalo i Luka Ivanušec na raspolaganju su hrvatskom izborniku.

Od četvorice navedenih, nekako se najčešće Rebića spominje kao favorita u toj utrci, a za koga bi se trebao odlučiti Dalić pitali smo i naše čitatelje u velikoj SN anketi.

Nakon više od 15 i pol tisuća obrađenih glasova, čitatelji Sportskih novosti izborniku poručuju - Mislav Oršić je opcija broj 1!

Igrač zagrebačkog Dinama prikupio je čak 59 posto glasova. Na drugom mjestu je Rebić s više nego dvostruko manje (24%). Treći je Josip Brekalo (9%), a četvrta, ona posljednja opcija po mišljenju navijača je Luka Ivanušec kojem je glas dalo osam posto naših čitatelja.

Posluša li Dalić čitatelje, Oršić će protiv Španjolaca upisati svoje prve minute na ovogodišnjem Europskom prvenstvu.

Linker
17. travanj 2024 20:42