SERGEI SUPINSKY Afp
RAZLOG ZA BRIGU

Uoči ključnog tjedna Vatrenih Luka Modrić se razbolio, saznali smo što točno muči kapetana Vatrenih!

Čini se da se Lukino zdravstveno stanje pogoršalo tijekom subote, umjesto njega je igrao Camavinga
Piše: Goran Čičin-Mašansker, Tomislav Juranović/Jutarnji list, Dražen AntolićObjavljeno: 06. studeni 2021. 23:20

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić nije se našao među kandidatima za utakmicu Real Madrida i Rayo Vallecana u kojoj je trener Carlo Ancelotti upisao svoju stotu pobjedu na klupi kraljevskoga kluba.

Modrić u najavi dvoboja nije bio upitan za nastup, no na kraju je u potpunosti otpao iz konkurencije, a njegovu je poziciju preuzeo mladi Eduardo Camavinga.

Čini se da se Lukino zdravstveno stanje pogoršalo tijekom subote, jer nije bio ni na klupi. Real Madrid je na svojoj televiziji objavio kako je Modrić prehlađen te nije sposoban za nastup. Iz krugova bliskih hrvatskoj reprezentaciji ekskluzivno saznajemo da nije riječ o koroni, već o virozi. Barem su tako pokazali prvi testovi...

Ovo je bilo posljednje prvenstveno kolo u europskim ligama prije reprezentativne stanke, a Hrvatsku u sljedećem tjednu očekuju posljednje kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo u Kataru, prvo u četvrtak na gostovanju kod Malte, potom u nedjelju protiv Rusije na Poljudu.

Real je bez Luke dobio doma Rayo Vallecano 2:1 lepršavom igrom u prvom poluvremenu, kad su Kroos i Benzema zabili krasne golove. Kod prvog se radilo o izvrsnoj akciji, kod drugog o sjajnom pasu Alabe za francuskog napadača. Benzema je mogao dati još dva-tri pogotka, a kako nije, Real je na kraju spašavao živu glavu. Iskusni Radamel Falcao, koji je ušao, zabio i ozlijedio se, smanjio je rezultat udarcem glavom, a u sudačkoj nadoknadi Kroos je pola metra od gol crte izbio pokušaj Valentina koji je mogao donijeti 2:2.

Linker
16. travanj 2024 07:13