Navijači na Poljudu za vrijeme utakmice Hrvatske i Rusije

 VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX Cropix
NAVIJAČKO LUDILO

Vatrena euforija već trese Split: Hrvatsku će na Poljudu opet bodriti više od 30 tisuća ljudi

Na HNS-ovu portalu za ulaznice stoji da ih je ostalo tek još malo, i to na sjevernoj tribini
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. ožujak 2023. 13:38

Hrvatska nogometna reprezentacija će 25. ožujka krenuti u kvalifikacije za Euro 2024. u Njemačkoj. Prvi protivnik brončanima sa Svjetskog prvenstva u Kataru bit će reprezentacija Walesa. Susret je to koji će se igrati na Poljudu, a splitski je stadion već sada za tu priliku gotovo rasprodan.

U Splitu je tako zavladala euforija i kad je reprezentacija u pitanju. Samo letimičnim pogledom na online servise koji prodaju ulaznice može se vidjeti da ih u slobodnoj prodaji ima još vrlo malo, tako da je praktički pitanje sata kad će se i preostali dio karata prodati.

Na HNS-ovu portalu za ulaznice tako stoji da još nešto praznih sjedalica ima na sjevernoj tribini, dok ulaznica za zapadnu i istočnu tribinu više nema. To znači da će Hrvatsku na otvaranju kvalifikacija za Euro na Poljudu bodriti preko 30 tisuća ljudi.

Posljednji put Hrvatska je na Poljudu igrala u Ligi nacija protiv Francuske, a s Poljuda su Vatreni i otišli na SP, kada su u odlučujućoj utakmici kvalifikacija s 1:0 pobijedili Rusiju i tako osigurali prvu poziciju u skupini.

Linker
19. travanj 2024 02:55