TOM DUBRAVEC/ CROPIX Cropix
NEMA VIŠE ULAZNICA

Vatreni će u ključnoj utakmici imati nevjerojatnu podršku na Poljudu! Evo kada kreće ludnica u Splitu

HNS je izvijestio navijače i da na portalu za ulaznice mogu kupiti one za dvoboj Malta - Hrvatska
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 04. studeni 2021. 17:02

Poljud je rasprodan, HNS je objavio kako nema više ulaznica za utakmicu Hrvatska - Rusija, te neće biti prodaje na blagajnama. U nedjelju 14. studenoga Vatreni igraju zadnji susret u kvalifikacijskoj skupini za plasman na Svjetsko prvenstvo. Početak je u 15 sati, a s tribina će imati jaku podršku navijača jer splitski stadione će biti pun. Pritom je jedan sektor izdvojen za pristaše ruske reprezentacije.

Već u 12.30 sa rive će prema Poljudu krenuti navijački korteo, grad će biti u znaku utakmice za koju se navijači Vatrenih nadaju da će značiti plasman u Katar.

image
TOM DUBRAVEC/ CROPIX Cropix

HNS je izvijestio navijače i da na portalu za ulaznice mogu kupiti ulaznice za dvoboj Malta - Hrvatska koji se igra u Ta'Qaliju tri dana ranije, u četvrtak 11. studenoga. Cijena je 80 kuna. Blagajna za zamjenu vouchera za ulaznice nalazi se odmah preko puta sjeverne tribine namijenjene hrvatskim navijačima, u sklopu manjeg stadiona Centenary.

Za dolazak na Maltu, kao i za nazočnost susretu na splitskom stadionu potrebna je i dovoljna EU digitalna Covid potvrda. Ako se kod Malte što ne promijeni zbog velikog broja pozitivnih u Hrvatskoj.

Linker
26. travanj 2024 15:38