Andrej Kramarić s djevojkom Mijom Ćurković
 SCREENSHOT: INSTAGRAM Screenshot: Instagram
OČEKUJU I PRINOVU

Vatreni na Rujevici, u Zagrebu pripreme za veliki dan Andreja Kramarića! Ženi dugogodišnju djevojku...

Slavni nogometaš u Zagrebu će se vjenčati kod matičara s djevojkom Mijom Ćurković
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 30. ožujak 2021. 08:54

Andrej Kramarić u nedjelju je napustio reprezentaciju zbog ozljede gležnja desne noge, a u srijedu 31. ožujka uplovljava u bračne vode.

U Zagrebu će se vjenčati kod matičara s dugogodišnjom djevojkom Mijom Ćurković. Obavit će to u uskom krugu ljudi zbog epidemiloških mjera, a veliko crkveno vjenčanje planiraju jednom u bolja vremena. Andrej i Mija očekuju prinovu.


Kramarića smo pitali kako se ozlijedio....


- Boli me malo taj gležanj desne noge, idem na terapije. Nije to ništa strašno, ali ponavlja se. Već sam nekoliko puta imao takvu situaciju, bio bih izvan treninga 3-5 dana i potom se vratio. Očito ću morati to shvatiti ozbiljnije i vidjeti kako da se više ne događa. Iskrenuo sam zglob na utakmici s Ciprom, gurnuo me njihov igrač, pa su naši vikali “penal”, ali nisam pao zato što me gurnuo, nego sam krivo stao kod doskoka i osjetio jaku bol - kazao je Kramarić, koji je zbog tog gležnja protekle jeseni duže bio aut.

Svako toliko vraćaju mu se neki problemi s ozljedama...


U utakmici sa Slovenijom bio je starter i igrao do 65. minute kad je ušao Brekalo, a u dvoboju s Ciprom je došao na teren u 57. minuti umjesto Budimira.

Linker
20. travanj 2024 20:38