Francois Nel/Getty Images / Getty Images
NE BI VIŠE MOGAO IGRATI

VATRENI OTKRIO KAKO JE DOKTOR ČUDOTVORAC SPASIO KARIJERU JUNAKU HRVATSKE SA SP-A Bio je u bezizlaznoj situaciji, plakao mi je na telefon da mu nema...

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 25. ožujak 2019. 09:28

Do Zagreba je ovaj tjedan navratio i bivši vratar hrvatske reprezentacije i jedan od naših junaka sa Svjetskog prvenstva Danijel Subašić, no nije bio na utakmici, tako ni u Budimpešti, naravno.

"Došao je nakratko, ali morao se vratiti u Monte Carlo, na treninge Monaca. Suba i ja smo u konstantnoj komunikaciji", rekao nam je vratar Vatrenih Lovre Kalinić i opisao kako je velikom prijatelju Subi pomogao kod ozljede, preporučivši mu doktora Zorana Tocilja.

Subašić je sam istaknuo kako ste mu spasili karijeru, da se bez vaše pomoći ne bi mogao nastaviti baviti nogometom nakon teške ozljede, budući da mu je napukla kost hvatišta tetive. Preporučili ste mu doktora čudotvorca...

Paun Paunovic / CROPIX
CROPIX

"Dao sam mu savjet jer znam da je meni taj čovjek puno pomogao kad sam imao nekih problema. Suba je bio u bezizlaznoj situaciji, plakao mi je na telefon da mu nema pomoći, ne zna što će, u klubu ne znaju što će. Rekao sam mu: “Imam čovjeka, odi do njega, vidi, ako ti može pomoći super. Neće ti odmoći.” Hvala Bogu, terapija je dala vrhunske rezultate, vratio se sada je sve dobro. Radi se o doktoru Zoranu Tocilju. Još dok sam bio u Hajduku oporavak nam je kod njega išao ubrzano. Recimo, imao sam problem s laktom, preporučali su operaciju, ovo i ono, otišao sam kod njega i praktično sam za mjesec dana bio na terenu. Od tolikog crnila sve je ispalo super. On ima neke terapije s vitaminima, mineralima, sa svim živim. Pomogne ti," ispričao je Kale za Sn.

Linker
18. travanj 2024 13:50