VI-Images via Getty Images
'NE ZNAM TKO MOŽE SUMNJATI U NJEGA'

VATRENI UPORNO NAGOVARA MANDŽU NA POVRATAK U REPREZENTACIJU 'Neka ga probaju Zlatko Dalić i predsjednik HNS-a nagovoriti ako već mene ne sluša'

Domagoj Vida je u velikom intervjuu za Sportske novosti komentirao i sjajnu sezonu svog dragog prijatelja Marija Mandžukića kojeg, kako nam otkriva, uvijek kad se čuju nagovara na povratak među Vatrene.
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 28. prosinac 2018. 20:47

Kazali ste da se Mario Mandžukić stalno javlja kad je reprezentacija na okupu, da mu nedostaje. Je li vas iznenadilo što se oprostio i kako vam je to objasnio?

- Dobro ga poznajem, znao sam i ranije da će zaključiti reprezentativnu karijeru ako napravimo veliki rezultat. Da će se fokusirati više na klub. Mislim da je mogao ostati i pomoći nam. Bio bi nam od velike važnosti. To je njegova odluka, treba je poštivati. Uvijek kad se čujemo, ja mu i u zezanciji i ozbiljno govorim da se vrati, a neka ga probaju Zlatko Dalić i predsjednik HNS-a nagovoriti ako već mene ne sluša.

Soccer Football - UEFA Nations League - League A - Group 4 - England v Croatia - Wembley Stadium, London, Britain - November 18, 2018  Croatia's Domagoj Vida celebrates their first goal, scored by Andrej Kramaric                          REUTERS/David Klein
REUTERS

U Juventusu igra u velikom stilu, zabio je osam golova u Serie A.

- Ne znam tko može sumnjati u njega.

Nažalost, kad Mandžo nešto odluči, gotovo ga je nemoguće razuvjeriti. Imate težak posao.

- Da. Vrlo težak.

Linker
21. travanj 2024 14:21