Arhivska fotografija

 TOM DUBRAVEC/ CROPIX Cropix
DANAS BEZ NEREDA

Vatrenima stigla podrška: ‘Evo, pijemo pivo, pjevamo, objesili smo i zastave... Neće biti sra**!‘

Koliko saznajemo iz navijačkih krugova, neće se ponoviti nemile scene iz 2005. i 2015. godine.
Piše: Tomislav Juranović/JLObjavljeno: 11. studeni 2021. 16:34

Prvu i osnovnu informaciju dao nam je glasnogovornik HNS-a, Tomislav Pacak: "Ma nema brige, utakmica se sigurno igra. Potopljen je, nažalost, jedan od malteških otočića, no ne i Ta'Qali, gdje igramo..."

Dapače, tijekom dana u mjestu odigravanja utakmice granulo je sunce, a Vatrene će na putu prema Kataru dočekati, prema prognozama, suho vrijeme i nekih 17 Celzijevih stupnjeva, dakle uvjeti za igru koji definitivno idu na ruku boljemu, što smo u ovom slučaju definitivno mi.

Tome se raduje i skupina od otprilike 250 hrvatskih navijača, koji su stigli na Maltu i koji posjeduju ulaznicu za utakmicu, premda se očekuje da bi još njih cca pedesetak moglo naći način da također uđe na stadion i pruži podršku Dalićevoj vrsti.

Ovoga puta, kako stvari stoje, bez izgreda.

Koliko, naime, saznajemo iz navijačkih krugova, neće se ponoviti nemile scene iz 2005. i 2015. godine. Dan je, prema našim saznanjima, prošao posve mirno; "vatreni" navijači našli su nekoliko punkteva u centru grada na kojima traje klasično zagrijavanje, bez sukoba i provokacija, a kasnije će zauzeti svoja mjesta na tribinana Ta'Qalija.

- Svi pričaju o tome, vidimo da se i u našim medijima opet o tome piše, no zasad, da pokucam u drvo, nikakvih sranja nema. Dapače, otkad smo stigli, sve protiče u odličnom raspoloženju i bez natruha eventualnih ekscesa - javio nam se porukom poznanik s Malte.

- Evo, pijemo pivo, pjevamo, objesili smo nekoliko zastava... sve je "pet"

Neka tako i ostane...

Linker
26. travanj 2024 16:36