Luka Modrić i Kylian Mbappe

 FRANCK FIFE Afp
ŠPANJOLAC U ŠOKU

VIDEO: Modrić jednim potezom razbjesnio navijače, voditelj izvan sebe: ‘On, koji je vođa Reala...‘

Hrvatski kapetan je zamijenio dres s Kylianom Mbappeom koji je neprijatelj broj 1 u Madridu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. lipanj 2022. 08:22

Hrvatska je u Parizu s 1:0 pobijedila Francusku u Ligi nacija. Pogodak odluke zabio je Luka Modrić iz penala u petoj minuti, ali gol i odlična igra nisu jedino zbog čega se kapetan Vatrenih našao pod povećalom. Modrić je jednim potezom iznervirao navijače Reala, a razlog je Kylian Mbappe.

Francuski napadač je bio velika želja Real Madrida i sve je već dogovorio s klubom, a onda je, doslovno u zadnjim sekundama, ipak odlučio prihvatiti superbogatu ponudu PSG-a koji mu je uz novac ponudio i upravljačke ovlasti. Navijači Reala su potpuno poludjeli i Mbappea proglasili izdajnikom i zauvijek prekrižili, a izgleda da Modrić ne dijeli mišljenje s njima.

Luka je, sportski i ljudski, na poluvremenu zamolio Mbappea za dres, a ovaj mu je tu molbu i uslišio. Jedan od najboljih veznjaka i jedan od najboljih napadača su srdačno razmjenili dresove, a to je iznerviralo dio navijača u Španjolskoj među kojima je i voditelj emisije El Chiringuito Josep Pedrerol koji je ostao u šoku kad su mu gosti emisije rekli što se dogodilo.

"Ne mogu vjerovati! Ja sam u šoku! Modrić, koji je vođa Reala i pravi Madridist traži dres od tipa koji se narugao Realu i navijačima tog kluba. Ne samo to, nego da on koji je Zlatna lopta i legenda, traži dres od Mbappea?! Pa to bi trebalo biti obrnuto", poludio je Pederol.

Gosti ipak nisu dijelili njegovu teatralnost i nisu izrazili šok, već su ga počeli i zadirkivati. Legendarni Guti je sarkastično dobacio kako bi taj dres "sada trebalo zapaliti" što je još više iznerviralo voditelja.

Linker
23. travanj 2024 18:24