Screenshot
PORUKA PUNA NADE

VIDEO: POGLEDAJTE DOLAZAK VATRENIH U SPLIT NAKON ČETIRI GODINE 'Napokon smo u Dalmaciji! Vjerujem da će utakmica poslužiti da se neki odnosi raščiste'

Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u Split četiri godine nakon utakmice kvalifikacija za EURO 2016 s Italijom i nikad riješenog incidenta sa svastikom.
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 29. svibanj 2019. 19:13

Okupljanje reprezentativaca u hotelu Le Meridien Lav započelo je u srijedu u ranim poslijepodnevnim satima kada su u Podstranu pored Splita stigli Rog, Melnjak, Škorić i Benković, a potom su 45 minuta prije press konferencije službenim autobusom HNS-a došli izbornik Zlatko Dalić i većina članova njegovog stožera, te igrači Petković, Bartolec, Brekalo, Barišić i Badelj.

Upravo je Milan Badelj, veznjak Lazia ovogodišnjeg osvajača talijanskog Kupa, stao pred novinarske mikrofone objasnivši kako vidi aktualnu situaciju Vatrenih pred revijalni dvoboj u Omišu u petak (15.00), te jasno, kvalifikacijsku utakmicu sa Walesom koja se 8. lipnja igra u Osijeku.

- Drago nam je da smo napokon u Dalmaciji i vjerujem da će utakmica poslužiti da se neki odnosi raščiste. Cilj nam je razveseliti sve ljude koji nas toliko željno iščekuju u Omišu i radujem se toj utakmici – kazao je Badelj glede dvoboja u gradu na Cetini.

VIDEO: Jurica Radić

U kakvom stanju Vatreni dočekuju Wales, važnu euro-kvalifikacijsku utakmicu?

- Moram priznat da nisam još detaljno upoznat sa Walesom, ali svi dobro znamo koliko nam je po tradiciji neugodan šesti mjesec. Uvijek su neki problemi u lipnju, zato bi bilo dobro da se kvalitetno pripremimo. Da svaki od nas pojedinačno podigne nivo fizičke i psihičke spreme. Lipanjski termin nam već godina ne leži, ali s obzirom na kiks koji smo napravili u Mađarskoj, više nemamo pravo na pogrešku, ispucali smo kredite pogrešaka – zaključio je dobro raspoloženi Badelj na početku priprema za Wales.

Linker
04. svibanj 2024 20:30