TOM DUBRAVEC Cropix
SENATORSKI POTEZ

VIDEO: Pogledajte kako je Ivan Perišić odgovorio na škakljivo pitanje i riješio ‘okršaj s Kramarićem

Kad primiš gol nakon dobre igre u zadnjoj minuti osjećaj nije bog zna kakav - rekao je Perišić
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 27. ožujak 2023. 17:53

Hrvatska nogometna reprezentacija u svom je prvom susretu u skupini D kvalifikacija za EURO 2024. na Poljudu odigrala 1-1 (1-0) protiv Walesa, a već u utorak očekuje ju novi važan dvoboj protiv Turske u Bursi. Ispred novinara na stadionu Büyükşehir izašli su izbornik Zlatko Dalić (ovdje pročitajte najavu izbornika) te Ivan Perišić.

Posebno je bilo teško zaboraviti gol protiv Walesa primljen u zadnjim minutama...

- Izgubili smo dva boda u prvoj utakmici, znamo kako je igrati u Turskoj, kakav je atmosfera, neće biti lako, ali ipak smo mi Hrvatska, moramo se postaviti kao favoriti i od prve minute ići na tri boda - rekao je u uvodu Perišić.

Objavio je fotografije o 12 godina u najljepšem dresu u kojem je postigao brojne uspjehe.

- Otkad sam kao dijete gledao Svjetsko prvenstvo 1998. godine, bila mi je želja igrati za reprezentaciju, došao sam do nje teškim radom, preko Hajduka i ostalih klubova. Nisam mogao ni zamisliti da će to tako drugo trajati, nadam se da će potrajati još nekoliko godina. Za sada sve ide svojim tijekom.

image
TOM DUBRAVEC Cropix

Koliko je opterećujeće što imate samo bod?

- Kad primiš gol nakon dobre igre u zadnjoj minuti osjećaj nije bog zna kakav, nismo se dobro osjećali, ali ne treba stvarati paniku. Imamo još puno utakmica, nema straha protiv koga god da se igra. Turci su odlična ekpa, spoj mladih i iskusnih, pokušat će iskoristiti publiku da dođu do pobjede.

Imali ste konflikt s Kramarićem u Splitu, hoće li to ostaviti repove?

- Ne, nema smisla govoriti što je bilo. Sve što se dogodi na terenu to se zaboravi, idemo dalje. Nema potreba gubiti energiju na takve stvari. Žao mi je samo što naša sjajna akcije nije okrunjena pogotkom. Kramarić je odigrao odličnu utakmicu, dao gol, namjestio još dvije šanse, a nadam se da će rezultatski biti bolje ovdje u Turskoj.

Linker
26. travanj 2024 09:40