Sosin start za crveni karton u Škotskoj
 SCREENSHOT
‘NI NA KRAJ PAMETI!‘

VIDEO: Sosa očajan nakon poteza koji je dotukao Hrvatsku! Pogledajte što je napravio: Žao mi je, jako...

Borna Sosa dao je izjavu za SN odmah nakon dvoboja protiv Škotske. Evo što je rekao.
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 12. studeni 2020. 22:51

Odmah nakon utakmice mladih reprezentacija Hrvatske i Škotske javio nam se jedan od tragičara ogleda u Edinburghu, Borna Sosa.

- Ovo mi je bio prvi crveni karton u karijeri! Da, vidio sam na snimci, izgledalo je ružno, ali vjerujte da nije bilo nikakve namjere da nogom udarim igrača na zemlji. Nije mi to bilo na kraj pameti. Nekako smo padali, suparnik je u padu nekako uspio podignuti moju lijevu nogu, a ja sam se što prije htio iskrcati iz tog položaja. Htio sam se odmah podići na noge, ali kad sam to htio napraviti, stao sam ne njega, pa je izgledalo da sam ga nagazio. Žao mi je, jako mi je žao - kazao nam je Borna.

Osjetilo se u glasu kako je tužan...

- Zaista je to bio nevjerojatan splet okolnosti, kako se samo poklopilo. Totalno glup splet okolnosti, to je zaista nevjerojatno. Znate da nisam incidentan igrač, da tako nešto nikad nisam napravio, a sad se to dogodilo. A što mogu, osim žaliti. Utakmica je bila nekako čudna, s puno dugih lopti, duela, bez pravih šansi, a pala su četiri pogotka. Mi smo sve kontrolirali, ali se onda dogodio taj teški sklop nestretnih okolnosti jedan za drugim u dvije minute. Ovo mi je najsretniji potez u karijeri.

Vjeruje li da će nam Grci pomoći da se nekako ipak dokopamo Eura?

- Pa, sigurno jest da ih nitko, ni Česi niti Škoti neće lagano dobiti na njihovom terenu. Tako da držim da je još sve otvoreno, iako više ne ovisimo o sebi - zaključio je Sosa.


Pogledajte sve golove s utakmice:

Linker
19. travanj 2024 05:13