RONALD GORŠIĆ/Cropix
DOČEKALI EURO

VIDEO: Tisuće navijača pratile utakmicu s Armenijom ispred maksimirskog stadiona

Euforija se dodatno pojačala pogotkom Budimira u 43. minuti, a nije splasnula ni za vrijeme poluvremena
Piše: SNObjavljeno: 22. studeni 2023. 15:53

Osim nevjerojatne atmosfere na rasprodanom Maksimiru, jučer smo svjedočili i sjajnoj atmosferi u HNS FAN zoni ispred stadiona Maksimir gdje su se okupile tisuće navijača kako bi podržali našu reprezentaciju u utakmici protiv Armenije.

Prije same utakmice navijači su se zagrijavali uz koncerte Mate Bulića i Tihe Orlića, te zajedno u glas pjevali najpoznatije navijačke hitove. Zajedništvo i ljubav prema hrvatskoj reprezentaciji nastavilo se i nakon koncerata kad je sve prisutne čekalo veliko finale HNS FAN zone - zajedničko praćenje utakmice!

Euforija se dodatno pojačala pogotkom Budimira u 43. minuti, a nije splasnula ni za vrijeme poluvremena jer su se navijači u HNS FAN zoni mogli okušati u pjevačkom natjecanju navijačkih pjesama, koje je najboljima donijelo vrijedne nagrade, a ni ostali nisu otišli praznih ruku.

Ova nezaboravna večer puna emocija i podrške završila je zajedničkom pjesmom svih prisutnih ispred stadiona Maksimir koja se nastavila i nakon utakmice, čime se još jednom pokazala snaga i veličina HNS obitelji.

Linker
07. svibanj 2024 12:40