Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
JASNA PORUKA

VIDEO: VATRENI NAJAVILI UTAKMICU ODLUKE, A DINAMOVAC PROGOVORIO O PREDIVNOJ GESTI KOJA JE ODUŠEVILA HRVATSKU 'Jel' se rasplakao? Je, on je emotivac'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. studeni 2019. 19:18

Mario Pašalić i Dominik Livaković obratili su se novinarima u mix zoni četiri dana uoči odlučujuće kvalifikacijske utakmice za plasman na Euro protiv Slovačke na Rujevici.

Vatrenima će za plasman na završni turnir biti dovoljan i bod, ali Pašalić kaže da Hrvatska ne može igrati na remi.

"Bod nam je dovoljan, ali mislim da ako se igra na bod to ne završi dobro. Imamo kvalitetnu ekipu i idealno bi bilo pobijediti. Moramo ići na pobjedu.

*Pritisak i kalkulacije?

"Mislim da su više medijima kakulacije zanimljive, mi se ne zamaramo s time. Izbornik je totalno maknuo pritisak s nas, mi znamo da imamo kvalitetu i da možemo. Uz pravi pristup, mislim da ne bi trebalo biti problema.

VIDEO: DRAŽEN ANTOLIĆ

*Zna li se tko će igrati u obrani?

"Danas nam je praktički prvi pravi trening. Ima još četiri ili pet dana da se donese odluka. Rezultat 0:4 nije pravo stanje stvari. Oni vide svoje šanse i sigurno dolaze napaljeni, tako da će biti teška utakmica", zaključio je Pašalić.

Onda se novinarima obranio Livaković.

"Moramo uvijek ići na pobjedu, mi smo doprvaci svijeta. Ovdje sam odigrao prvu službenu utakmicu i drago mi je da ćemo na ovom mjestu osigurati Europsko prvenstvo", objasnio je Livaković.

VIDEO: DRAŽEN ANTOLIĆ

*Rapsodija protiv Šahtara i Rijeke, je li Livaković spreman za ono što ga čeka protiv Slovačke?

"Svaku utakmicu se pokušavam maksimalno spremiti i koncentrirati, bilo za utakmicu HNL-a ili reprezentacije. Protiv Šahtara je bio šok, ali brzo smo se oporavili".

Livaković je upitan i da kratko komentira kupljeni auto Željku Nježiću (74), popularnom 'Dedi'. Podsjećamo, Dinamov reprezentativni vratar Dominik Livaković i čuvar mreže Istre 1961 Josip Čondrić, odlučili su zahvaliti 'Dedi' mu za sve znanje koje im je nesebično dao učeći ih svim vratarskim tajnama, poklonivši mu automobil, Opel Corsu iz 2016.

"Pokvario mu se automobil i znali smo da ima rođendan. Zaslužio je više od ikoga. Da se može odvesti na trening, stvarati nove Livakoviće i Čondriće. Jel' se rasplakao? Naravno, 'Deda' je emotivac", zaključio je vratar Vatrenih.

Linker
26. travanj 2024 11:10