Hrvatska autobus
 Tom Dubravec/ CROPIX / CROPIX
SMJEŠTENI U NAJLUKSUZNIJI HOTEL

VIDEO: VATRENI STIGLI U BUDIMPEŠTU ISTIM AVIONOM KOJI IH JE DOVEO NA VELIČANSTVENI DOČEK U ZAGREB Evo kako su Mađari dočekali Modrića i društvo

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. ožujak 2019. 23:07

Hrvatska reprezentacija kasno poslijepodne stigla je u Budimpeštu na okršaj protiv Mađarske (nedjelja 18.00 sati). Vatreni su nešto poslije 17 sati poletjeli iz zagrebačke zračne luke.

Izbornik Zlatko Dalić ima dva igrača više nego za utakmicu s Azerbajđanom jer priključili su se Dejan Lovren i Tin Jedvaj.

Valja istaknuti kako su Vatreni za Budimpeštu letjeli istim avionom kojim su se vratili u Hrvatsku iz Rusije kada je bio priređen veliki doček u Zagrebu, a ovog puta lijepo su ih pozdravili i Mađari.

Zvijezde Vatrenih smještene su u jedan od najluksuznijih hotela u Budimpešti, a evo kako je to izgledalo po njihovom dolasku.

Sutra će Vatreni trenirati od 18 sati na stadionu Ferencvarosa na kojem se u isto vrijeme u nedjelju igra utakmica. Prije toga pred novinare će izaći izbornik Dalić i prema najavama dokapetan Ivan Rakitić. Dobar dio ovih igrača igrao je na istom stadionu s Mađarskom prije tri godine, također u ožujku, završilo je 1:1.

Sudi bivši učitelj vjeronauka iz Glasgowa

UEFA je odredila suca koji će sutra dijeliti pravdu u dvoboju između Mađarske i Hrvatske. Bit će to 40-godišnji škotski sudac William Collum, nekadašnji učitelj vjeronauka iz Glasgowa.

Hrvatskoj A-reprezentaciji nikad nije sudio, ali bio je glavni sudac na utakmici između zagrebačkog Dinama i Domžala u kvalifikacijama za Ligu prvaka još 2008. godine. Dvije godine ranije Collum je dospio na FIFA-inu listu sudaca.

Linker
10. svibanj 2024 10:41