CATHERINE IVILL/AFP/PROFIMEDIA
REZULTATI SN ANKETE

Više od 16.000 glasova: Čitatelji izabrali tko su bili najbolji, ali i najgori naši igrači protiv Engleza

Tko vas je najviše oduševio, a tko najviše razočarao? Odgovore ste nam dali u našoj velikoj anketi
Piše: SNObjavljeno: 14. lipanj 2021. 17:01

Sjajna akcija Engleza i precizna završnica Raheema Sterlinga u 57. minuti bili su dovoljni za konačan rezultat na Wembleyju i minimalan poraz Vatrenih na otvaranju Europskog prvenstva.

A kako su igrali naši reprezentativci i koji je od njih izgledao najbolje na terenu? Upravo smo to pitanje postavili u velikoj anketi Sportskih novosti.

Prema glasovima naših čitatelja, najbolji Vatreni bio je naš kapetan Luka Modrić koji je još jednom dokazao koliko je bitan i u ovim trenucima nezamjenjiv igrač u hrvatskoj reprezentaciji.

Za iskusnog veznjaka madridskog Reala, kao najboljeg igrača Vatrenih u sudaru protiv Engleza, glasalo je otprilike pet tisuća naših čitatelja. Znači, Luka je, barem prema podacima dostupnima u trenucima pisanja ovoga članka, prikupio nekakvih 800 glasova više od drugoplasiranog Matea Kovačića.

Na trećoj poziciji našao se vratar Dominik Livaković (3330) i zapravo zatvorio TOP 3 s velikom prednošću ispred preostalih suigrača. Naime, već četvrtoplasirani Joško Gvardiol prikupio je samo 880 glasova.

Ante Rebić (169), Josip Brekalo (164), Andrej Kramarić (162), Marcelo Brozović (160), Bruno Petković (160) i Duje Ćaleta-Car (159) čine grupu koja je prikupila najmanje glasova.

Ocjenjivanje ćemo ostaviti otvorenim pa su tako i moguće određene promjene.

Linker
20. travanj 2024 20:41