Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
ZAGONETNI IZBORNIK

ZLATKO DALIĆ VIŠE NEĆE ŠUTJETI: IZBORNIK NA PRESICI NAJAVIO PREKID ŠUTNJE O PITANJU KOJE JE PODIJELILO HRVATSKU: 'Saznat ćete nakon Slovačke'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. studeni 2019. 13:01

Zlatko Dalić je na današnjoj presici povodom okupljanja reprezentacije za utakmicu sa Slovačkom prokomentirao i povratak u nacionalnu vrstu Duje Ćalete-Cara koji je posljednje vrijeme bio na 'hlađenju'.

"To nije bila kazna. Igra dobro i zaslužio je poziv. Ja nikada nisam rekao da je to bila kazna," istaknuo je Dalić, apotom najavio kako će nakon Slovačke napokon progovoriti o odluci koja je podijela našu nogometnu javnost.

Dalić dosad nije želio previše komentirati odluku HNS-a da se zadnja utakmica igra na riječkoj Rujevici, ali nakon subote više neće šutjeti.

"U većini naših kvalifikacija je odlučivala zadnja utakmica, a nakon Slovačke ću kazati svoj komentar o tome".

Ukoliko Vatreni izbore plasman na EURO, Dalić će postati tek drugi hrvatski izbornik koji je spojio dva uzastopna plasmana na velika natjecanja. Prvi je to uspio Miroslav Blažević.

"Bilo bi to lijepo, zaslužili smo plasman na EP," kazao je skromno Dalić.

Posljednjih se dana u medijima vodila velika rasprava o VAR-u. Dalić je istaknuo kako nije za VAR, ali niti protiv njega.

"Hrvatska je zbog VAR-a izgubila naslov svjetskog prvaka. VAR je super kada je za tebe, a loš kada je protiv. Nisam za njega, niti protiv njega," poručio je na kraju.

Linker
28. travanj 2024 08:13