Liverpool's Philipp Degen, left, accompanied by his captain Jamie Carragher, center, reacts after he was sent off with a red card during an English Premier League soccer match against Fulham at the Craven Cottage ground in London, Saturday Oct. 31, 2009. Carragher was also sent of with a red card later on in the game. Fulham won the match 3-1. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) ** NO INTERNET/MOBILE USAGE WITHOUT FOOTBALL ASSOCIATION PREMIER LEAGUE (FAPL) LICENCE - CALL +44 (0)20 7864 9121 or EMAIL [email protected] FOR DETAILS **
 AP
PREMIERSHIP

Riise u Fulhamu, Konchesky u Leicesteru

Konchesky je potpisao ugovor s engleskim drugoligašem na tri godine, dok cijena koja je plaćena Liverpoolu ostaje tajna. Konchesky je peto ovoljetno pojačanje Leicestera
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 13. srpanj 2011. 21:21

U srijedu je službeno ugovor s londonskim Premierligašem Fulhamom potpisao 30-godišnji norveški lijevni bočni nogometaš John Arne Riise...

Potpisao je norveški reprezentativac trogodišnji ugovor s klubom u kojem već otprije igra njegov mlađi brat Björn Helge Riise. U Premierligu se vraća nakon tri godine nastupanja za Romu. Ranije je igrao za Liverpool.

Novi Premierligaš iz Londona, Q ueens Park Rangers, na tri je godine potpisao 29-godišnjeg centarfora drugoligaša Cardiff Cityja Jaya Bothroyda.

Riječ je o aktualnome engleskom reprezentativcu. Odigrao je 17. studenog prošle godine dvadesetak posljednjih minuta prijateljskog dvoboja između Engleske i Francuske (1-2) na Wembleyju.

Iz Leicester Cityja objavili su vijest da su doveli još jedno pojačanje ovog ljeta, a njegovo ime je Paul Konchesky, sada već bivši nogometaš Liverpoola...

Konchesky je potpisao ugovor s engleskim drugoligašem ( Championship) na tri godine, dok cijena koja je plaćena Liverpoolu ostaje tajna. Konchesky je peto ovoljetno pojačanje Leicestera, a prije njega potpisali su Danns, Nugent, Schmeichel i Mills.

- Paul je bio standardni član Premier lige što za nas predstavlja veliko pojačanje. On je sam izrazio želju za dolaskom u Leicester što nam je iznimno drago da igrači takve kvalitete prepoznaju ono što ovdje stvaramo za budućnost – rekao je menadžer Leicestera Sven-Goran Eriksson.

Konchesky je proveo u Liverpoolu samo jednu sezonu odnosno polovicu, jer je u siječnju posuđen Nottingham Forestu. Prije Liverpoola Konchesky je igrao za Fulham s kojim stigao do finala Europa lige u kojem je poražen od Atletico Madrida.

Englez je već otprije upoznat s radom švedskog stratega, jer mu upravo on omogućio premijerni nastup za reprezentaciju Engleske 2003. godine. Konchesky će se pridružiti Leicesteru u Švedskoj gdje Erikssonova momčad trenira i igra pripremne utakmice.

Linker
21. rujan 2024 16:17