Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
INTERES ZA MLADOG VATRENOG

RIJEČANI IZGUBILI SUPERKUP, A VJEROJATNO I SVOG NAJBOLJEG ČOVJEKA NA MAKSIMIRU Cijena mu je na vrhuncu, posao s Englezima je pri kraju!

Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 14. srpanj 2019. 10:27

Idući tjedan dat će odgovor na pitanje je li hrvatski reprezentativni vratar Simon Sluga na Maksimiru odigrao posljednju utakmicu kao igrač Rijeke.

Njegova prodaja nameće se kao neminovnost ovog ljeta, 26-godišnjem vrataru cijena je na vrhuncu nakon dobre sezone, izvedbe u finalu Kupa te u reprezentaciji protiv Tunisa u Varaždinu. Iako postoji interes iz Španjolske i Njemačke, neslužbene informacije kažu da je Sluga najbliži odlasku u Englesku i, ako se pregovori nastave, da postoji mogućnost realizacije transfera, odnosno odlaska na Otok već idućeg tjedna.

Rijeka, 050619.
Stadion Rujevica, pomocno igraliste.
Trening nogometne reprezentacije uoci kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo protiv Walesa.
Na fotografiji: Simon Sluga.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
CROPIX

O imenu kluba postoje oprečne informacije, dosad se Riječanin najviše spominjao u kontekstu Sheffield Uniteda, novog premierligaša koji ima samo jednog seniorskog vratara (!) nakon što se Dean Henderson vratio u Manchester United, a ovog ljeta doveo je Jagielku iz Evertona (besplatno), Freemana iz QPR-a (5,5 milijuna eura) te Robinsona iz Preston North Enda (7,8 milijuna eura).

Drugi izvori pak kažu da se za Slugu najviše zanimaju u Championshipu, spominje se novi drugoligaš Barnsley. Cijena? Sluga na Transfermarktu vrijedi milijun i pol eura, no Riječani bi bili zadovoljni ipak nešto većim iznosom.

Linker
28. travanj 2024 18:41