Screenshot
OHRABRUJUĆA NAJAVA

RIJEČI BIVŠEG KAPETANA DINAMA SVE GOVORE: 'Mi smo skroz nadigrali Spartak usred Trnave, ne vidim zašto to ne bi sad mogao i Dinamo?'

DOMAGOJ ANTOLIĆ ZA SN Negdašnji dinamovac s Legijom je trijumfirao u Slovačkoj
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 25. listopad 2018. 11:15

Jedina europska momčad koja je ove sezone unutar 90 minuta slavila u Trnavi jest poljska Legia. I jedina kojoj Spartak na svom travnjaku nije zabio gol. Ipak, Legia je ispala, unatoč svemu tome.

Domagoj Antolić bio je jedan od aktera obje utakmice, štoviše, u uzvratu u Trnavi zaradio je pred kraj utakmice i drugi žuti karton, Vešović je isključen još ranije, Legia je susret završila s dva igrača manje.

- Ali, unatoč tome, bili smo bolji, potpuno smo nadigrali Spartak. Vodili smo 1:0, ganjali tih 0:2 iz prve utakmice, bili smo vrlo blizu produžecima, u nekim prilikama od toga su nas dijelili centimetri - priča nam Antolić.

Negdašnji dinamovac prisjetio se i načina na koji je Legia igrala tu utakmicu.

- S obzirom da smo bili u rezultatskom minusu, mi smo od prve minute krenuli po gol, napali smo ih, išli na sve ili ništa. Dakle, ne mogu reći je li to prava taktika i za Modre u sutrašnjoj utakmici, jer Dinamo ipak ima tu komociju da ne mora srljati već može čekati. Ali, mi smo Spartak nadigrali, uz samo malo sreće mogli smo izjednačiti, proći dalje i tko zna što bi poslije bilo. A ako smo mi mogli nadigrati Slovake, zašto to ne bi mogao i Dinamo?

Antolić prati Dinamo, čuje se s bivšim suigračima u maksimirskoj svlačionici vrlo često.

- Evo, baš sam pričao s Ademijem, prenosi mi informacije iz Maksimira, ha-ha. Vidim i čujem da je atmosfera odlična, da Dinamo igra jako dobro i na pravom je putu da dočeka to europsko proljeće. Ako ovako dečki nastave, uopće ne sumnjam da će tako i biti.

Možda već nakon dvije utakmice protiv Spartaka dočekamo potvrdu prolaska skupine?

- Nadajmo se, želim Dinamu da to napravi, kažem, protiv Spartaka se u Trnavi može, to smo mi i dokazali, premda na kraju nismo prošli.

Priča se stalno da je i teren loš, da je grbav i neravan, koliko je to odmoglo Legiji?

- Kad smo mi igrali nije bio takav, nakon naše utakmice napale su ga neke gljivice pa je tada postao loš. No, mislim da je sad opet dobar, da se oporavio, da će uvjeti ipak biti solidni.

Kako je sad Antoliću u Legiji, početak sezone bio je turbulentan, sad se sve čini mirnije i bolje?

- Da, bolje je sad, došli smo k sebi. Zaostajemo u prvenstvu samo bod iza vodeće Jagiellonije, uhvatili smo pobjednički ritam, a što se mene tiče, osjećam se dobro, zdrav sam, u dobroj formi. Kažu mi ovdje svi da su zadovoljni sa mnom i mojim igrama. Doduše, u zadnje dvije utakmice nisam igrao, ali prije toga sam bio standardan pa vjerujem da ću u sljedećim susretima opet igrati - rekao je Antolić.

Dinamove utakmice u Europskoj ligi gledajte na MAXtv-u, a informacije o sportskim paketima pronađite ovdje.

Spartak ove sezone kod kuće

11/07/18.

Spartak - Zrinjski 1:0

28/07/18.

Spartak - Zlate Moravce 1:0

31/07/18.

Spartak - Legia 0:1

11/08/18.

Spartak - Zemplin 3:0

14/08/18.

Spartak - C. zvezda 1:2

26/08/18.

Spartak - Ružomberok 0:0

30/08/18.

Spartak - Olimpija 1:1

15/09/18.

Spartak - Žilina 1:2

20/09/18.

Spartak - Anderlecht 1:0

29/09/18.

Spartak - Slovan 1:2

07/10/18.

Spartak - Sered 2:1

20/10/18.

Spartak - Senica 4:1

Rezultati by SofaScore

Linker
07. svibanj 2024 08:28