CROPIX
ZADNJA PRESICA UOČI DERBIJA

'RIJEKA IMA JEDNU JEDINU PREDNOST' Evo kako je Ivajlo Petev najavio svoju i Dinamovu utakmicu godine: Ne očekujete valjda da vam to otkrijem?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. travanj 2017. 17:43

Trener Dinama Ivajlo Petev održao je u petak zadnju presicu pred svoju utakmicu godine, gostovanje kojim bi Dinamo na Rujevici u subotu (15.00), moga preokrenuti dosadašnji tijek prvenstva. Aktualni hrvatski prvak dolazi na noge prvoplasiranoj Rijeci sa četiri boda zaostatka u 27. kolu HNL-a, a priliku za stizanje prednosti u izravnom dvoboju imat će još samo jednom - u posljednjem kolu.

"Moja očekivanja za sutra su da to bude pravi derbi, da sva pozornost bude na igralištu. Nadam se da će Dinamo izgledati bolje, još jače nego u posljednjoj utakmici i nadam se pobjedi te lovu na tri boda. Niti jedna utakmica nije laka, svaka vrijedi tri boda. Svjesni smo toga, moramo biti jako koncentrirani, igrati s velikim samopouzdanjem, agresivno i biti pametni. To je cilj", rekao je Petev i istaknuo kako Rijeka ima samo jednu prednost.

"Teren je jedina prednost koju Rijeka ima. Mi to prihvaćamo i prilagodit ćemo se što prije".

O sastavu nije puno govorio...

"Imamo još jedan trening, imam već plan iako je sve moguće do utakmice. Glavno da smo svi u dobrom stanju".

Remi bi zaledio postojeće stanje na ljestvici...

"Svaka utakmica vrijedi tri boda, bitno kakav će biti naš pristup u svih 90 minuta. Odigrali smo odličnu utakmicu protiv Osijeka, a malo je nedostajalo da ostane 1:1. Svaka utakmica je priča za sebe. Svaki novi tjedan je nova utakmica".

O slabostima riječke momčadi...

"Svaka momčad ima prednosti i slabosti. Sutra, računamo na njihove slabosti. Hvala za pitanje, ali ne očekujete da otkrijem Rijekine slabosti sada".

Nakon derbija, u igri ostaje još 27 bodova...

"Naravno da prvenstvo nije gotovo, to je samo jedna utakmica koja daje tri boda".

Podsjetimo, momčad danas ima trening u 18 sati te putuje u Rijeku u subotu ujutro. Rujevica je - rasprodana.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
18. svibanj 2024 14:16