(from L to R), AC Milan's Clearance Seedorf of France, teammate brazilian Ronalinho, argue against Parma's Stefano Morrone and Valeri Bojinov of Congo during their series A soccer match at Ennio Tardini stadium in Parma, on March 24, 2010. AFP PHOTO / FABIO MUZZI
 AFP
NEMA POMAKA OKO ANASA

Rijeka razmišljala o Božinovu: 'Nema smisla, koštao bi kao pola naše momčadi'

Rado bismo Anasa vratili, ali to nam nije 'pod mus'. Pa možemo pričekati. U kontaktu smo, čujemo se i nije nam problem čekati na razvoj situacije do kraja mjeseca
Piše: Daniel VukušićObjavljeno: 23. siječanj 2013. 15:42

Prije dva-tri tjedna Anas Sharbini opet je zakovitlao silnu medijsku prašinu u Hrvatskoj, opet je danima bio na naslovnicama. A onda... Mir. Totalna bonaca. Koja sugerira kako je mlađi Sharbini svakim novim danom sve dalje od povratka. Saudijski je klub dobio novog vlasnika, zaostaci stižu (a ne radi se o sitnišu; sam je Anas na jednoj društvenoj mreži napisao da u Saudijskoj Arabiji godišnje ima "preko milijun dolara") pa ona, nedavno istaknuta, velika želja za povratkom na Kantridu, po svemu sudeći, više i nije tako baš tako golema.

Nema ni odgovora na pozive iz Hrvatske. Sharbiniji su na liniji s klubom, a u ovom je slučaju klub - sportski direktor Srećko Juričić. Riječka nogometna legenda koja u Turskoj provodi prve pripreme u životu, a da nisu u igračkom ili trenerskome svojstvu.

- Anas je, naravno, dobrodošao na Kantridu, on je sjajan nogometaš i Rijekino dijete, no ja mislim kako mi već imamo dobru i kompetitivnu momčad sposobnu ostvariti ciljeve zacrtane još prije početka sezone. Dakle, rado bismo Anasa vratili, ali to nam nije "pod mus". Pa možemo pričekati. U kontaktu smo, čujemo se i nije nam problem čekati na razvoj situacije do kraja mjeseca. Momčad u Turskoj radi sjajno, to je najvažnije - kaže sportski dirketor Srećko Juričić uz dodatak:

- Već imamo dobru ekipu, ali ako se ukaže prigoda za uloviti još jednog kapitalca... Zašto ne?

Kao npr. ona s europski poznatim bugarskim napadačem Valerijem Božinovom?

- Istina je, bili smo u kontaktu, no ispalo je da bi nas samo on koštao kao pola naše momčadi. Nemamo ništa protiv "kapitalca", ali isto tako imamo i svoje realne financijske okvire iz kojih sigurno nećemo izlaziti.

Linker
18. rujan 2024 01:06