OSIJEK,120304ROBERT SPEHAR (10)-NK OSIJEKFOTO:VLADO KOS-SPO-
 Vlado Kos/CROPIX
KADROVSKE PROMJENE

Robert Špehar postaje predsjednik Osijeka, status Dragana Vukoje upitan

Špehar je prihvatio kandidaturu za predsjednika, a Matković direktora. Međutim, u nedjelju je u 18 sati Skupština kluba koja treba sve verificirati - rekao je gradonačelnik Bubalo
Piše: Alen MaričićObjavljeno: 26. kolovoz 2010. 13:05

Jučerašnje prijepodne bilo je doista zanimljivo za idući izgled klupske vrhuške prvoligaša s Drave. Nakon što je prethodne večeri obavljen inicijalni razgovor, jučer prije podne je potvrđeno - Robert Špehar, bivši napadač, golgeter, bit će novi predsjednik NK Osijek.

- Kad sam podnio ostavku, imao sam na umu sve dužnosti u klubu ponuditi ljudima koji su uvijek tvrdili da žele i mogu pomoći klubu - kazao je bivši predsjednik Krešimir Bubalo, inače po političkoj funkciji gradonačelnik Osijeka.

- Eto, upravo sam u razgovoru s budućim predsjednikom kluba, ali i direktorom - naznačio je Bubalo.

Dakle, radi se o Gordanu Matkoviću, predsjedniku Gradskog vijeća grada Osijeka i Robertu Špeharu?

- Dakako, Špehar je prihvatio kandidaturu za predsjednika, a Matković direktora. Međutim, u nedjelju je u 18 sati Skupština kluba koja treba sve verificirati - rekao je gradonačelnik Bubalo.

Ostaje li Vukoja?

- Sportski direktor Vukoja u nadležnosti je novog Izvršnog odbora. Ne pada mi na pamet kadrovirati ljude budućem čelništvu kluba, a nakon što prođe Skupština, zasigurno će se sve posložiti na pravi način - zaključio je bivši predsjednik.

Linker
03. svibanj 2024 00:18