Facebook
HRVAT U BEČU

Rogulj poručio napadačima Dinama: 'Ne bojimo ih se, možemo ih zaustaviti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. kolovoz 2013. 11:26

Bečka Austrija, Dinamov suparnik u doigravanju za Ligu prvaka, u subotu je na domaćem terenu sa 5:0 svladala Wienerneustadt.

- Odigrali smo dobru utakmicu, nakon svih loših izdanja napokon smo izgledali bolje i možemo biti zadovoljni, bez obzira na to što ni protivnik nije bio na razini da nam parira, treba zabiti toliko. Nije danas lako ni amaterima postići pet pogodaka - kaže standardni stoper Austrije iz Beča Kaja Rogulj.

Visoka je pobjeda podigla raspoloženje u momčadi koju vodi hrvatski trener Nenad Bjelica.

- Pogotovo nam je prije utakmice s Dinamom bilo važno da odigramo dobro radi podizanja samopouzdanja. Vladala je neka turobna atmosfera u klubu i oko njega, zbog naših izdanja na početku sezone svi su već počeli sumnjati u nas, ali u subotu smo pokazali da nismo zaboravili igrati.

Tek će se od danas igrači Austrije posvetiti analizi Dinama.

- Zasad smo dobili samo sastav za koji se pretpostavlja da bi trebao početi utakmicu, a detaljna analiza tek slijedi.

Rogulj zna da će u srijedu imati posla s vrlo brzim Dinamovim napadačima.

- Nisam posebno zabrinut zbog toga, vjerujem u sebe i u našu momčad, vjerujem da im možemo parirati. Naravno, postoji respekt prema igračima koji imaju takvu klasu, ali nema nikakva straha.

Rogulj je gledao neke Dinamove utakmice i dobro zna koliko opasni mogu biti Soudani, Čop i Fernandes.

- Neugodni su, mogu svakoj obrani stvoriti probleme, a pogotovo su opasni preko bokova. No vjerujem da ih možemo zaustaviti, a imamo i mi svojih napadačkih aduta - zaključio je Rogulj.

Linker
29. rujan 2024 00:13